Upside-Down Apple Patelnia Pie
Upside-Down Apple patelnia Pie może być tylko deser szukasz. Na 83 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 349 kalorii. Ten przepis służy 8. Udaj się do sklepu i odbierz koncentrat soku jabłkowego, skórkę z ciasta, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 58 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Z łyżeczką ocena 15%, to danie jest raczej złe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Upside-Down Apple Patelnia Pie, Patelnia Ananas Do Góry Nogami Ciasto, oraz Ananas Upside-Down Patelnia Ciasto.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Połączyć masło, brązowy cukier, cynamon, nadzienie szarlotka i pokrojone jabłka w dużej misce.
Podgrzać 10-calową patelnię żeliwną lub patelnię odporną na piekarnik na średnim ogniu i dodać nadzienie ciasto. Gdy mieszanina zaczyna bańki, rozwiń ciasto skorupa na patelni. Drewnianą łyżką wciśnij krawędzie skórki do ciasta.
Przeciąć szczelinę parową w skórce i umyć koncentratem soku jabłkowego i posypać cukrem.
Piec przez 30 do 35 minut lub aż skorupa będzie złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić 1 godzinę przed krojeniem.