Upiecz książkę: kraty z konikiem polnym

Upiecz książkę: kraty z konikiem polnym
Bake The Book: paski konika polnego mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 346 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 311 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, syrop kukurydziany, creme de menthe, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: ciasto z konikiem polnym, Creme de Menthe Bars (aka Grasshopper Bars), oraz No Bake Grasshopper Pie.

Instrukcje

1
Aby baza brownie: Rozgrzej piekarnik do 163°.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Posmaruj boki i dno szklanej lub jasnej metalowej patelni o wymiarach 9 na 13 cali. Wyłóż dół arkuszem pergaminu i posmaruj pergaminem. W średniej misce, ubić razem mąkę, sól, i kakao w proszku. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)Posiekana Natka Pietruszki, Duża Ilość (1 Lub 2 Garście)
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
3
Skonfiguruj duży podwójny kocioł.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
4
Umieść czekoladę i masło w misce podwójnego kotła i mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada i masło zostaną całkowicie stopione i połączone. Wyłącz ciepło, ale trzymaj miskę nad wodą z podwójnego kotła i dodaj oba cukry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
5
Ubij cukry, aż do całkowitego połączenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
6
Wyjmij miskę z patelni. Mieszanina powinna być w temperaturze pokojowej. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
7
Dodać trzy jajka do mieszaniny czekolady / masła i ubijać, aż tylko połączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
8
Dodać wanilię i mieszać aż do połączenia. Nie przegotuj ciasta na tym etapie, bo Twoje ciastka będą kruche. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Waflowe NeccoCukierki Waflowe Necco
9
Na czekoladę posypać mieszanką mąki/kakao/soli. Za pomocą szpatułki (nie używaj trzepaczki) złóż suche składniki na mokre, aż będzie widoczna tylko śladowa ilość mieszanki mąki/kakao.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Likier OrzechowyLikier Orzechowy
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
10
Wlać ciasto do przygotowanej patelni, wygładzić wierzch przesuniętą łopatką i piec przez około 12 do 15 minut, obracając się w połowie czasu pieczenia. Brownies powinny być tylko odrobinę underdone(nie zbyt lepki, ale najlepiej, tylko 1 minuta od gotowane przez całkowicie). Wykałaczka włożona do ciastek pod kątem powinna zawierać kilka luźnych okruchów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Guma Do żucia O Smaku Mięty ZielonejGuma Do żucia O Smaku Mięty Zielonej
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
11
Usuń brownies z piekarnika i ostudzić całkowicie podczas dokonywania Creme de menthe nadzienie. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De MentheCreme De Menthe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Aby krem maślany: w rondlu o średnim ciężkim dnie ubić cukier i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
13
Dodać mleko i śmietanę i gotować na średnim ogniu, ubijając od czasu do czasu, aż mieszanina dojdzie do wrzenia i zgęstnieje, 5 do 7 protokół. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Słoneczne NiePomidory Słoneczne Nie
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
14
Przenieść mieszaninę do miski miksera elektrycznego wyposażonego w przystawkę do łopatek. Beat na dużej prędkości, aż ostygnie. Zmniejszyć prędkość do niskiej i dodać masło i wymieszać aż do dokładnie włączone. Zwiększ prędkość do średniej i beat, aż wypełnienie będzie lekkie i puszyste. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Dodać creme de menthe i ekstrakt z mięty pieprzowej i wymieszać do połączenia. Jeśli nadzienie jest zbyt miękkie, lekko schłodzić w lodówce, a następnie ponownie wymieszać, aż uzyska odpowiednią konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Białej żurawinySok Z Białej żurawiny
Creme De MentheCreme De Menthe
16
Jeśli nadzienie jest zbyt twarde, umieść miskę nad garnkiem z gotującą się wodą i ponownie wymieszaj do odpowiedniej konsystencji.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
17
Rozłóż nadzienie równomiernie na wierzchu warstwy brownie i umieść patelnię w lodówce, na minimum 45 minut, podczas gdy robisz polewę czekoladową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
18
Aby polewa czekoladowa: w dużej niereaktywnej metalowej misce połącz czekoladę, syrop kukurydziany i masło. Ustaw miskę na rondlu z gotującą się wodą i gotuj, mieszając gumową łopatką, aż mieszanina będzie całkowicie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polewa CzekoladowaPolewa Czekoladowa
Posypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy CukierPosypki W Różnych Kolorach Lub Kolorowy Cukier
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
19
Wyjmij miskę z patelni i energicznie mieszaj przez 1 minutę, aby uwolnić nadmiar ciepła. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
20
Wlej mieszaninę na schłodzoną creme de mentwarstwę i użyj przesuniętej szpatułki, aby rozprowadzić ją na równą warstwę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme De MentheCreme De Menthe
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
21
Umieść patelnię z powrotem w lodówce na 1 godzinę lub aż glazura stwardnieje. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
22
Wyjmij patelnię z lodówki, odczekaj około 15 minut, aż glazura lekko zmięknie, i pokrój pręty ciepłym nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
23
Pokroić w kwadraty i od razu podawać. Uwaga: pręty mogą być przechowywane w lodówce, szczelnie przykryte, do 4 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn