Ulubiony budyń chlebowy Thomasa Jeffersona
Need a deser wegetariański? Ulubiony budyń chlebowy Thomasa Jeffersona może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 12. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 628 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz poparzone mleko, chleb, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 35%. Podobne przepisy to Co Jadł Thomas Jefferson-Marynowane Szparagi, Lody vanillan Thomasa Jeffersona, oraz Co Zjadł Thomas Jefferson-Zupa Z Białej Fasoli.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Pokroić chleb, podczas gdy mleko i masło są podgrzewane w garnku.
Połącz płyny, jajka, cukier i przyprawy.
Na koniec dodać chleb zanurzając go rękami, aby dokładnie się namoczył.
Przełożyć na maślaną patelnię o wymiarach 9 na 13 cali, nalewając delikatnie, aby chleb nie rozpadł się zbytnio.
Piec, aż włożony szaszłyk lub nóż wyjdzie czysty, o 40 protokół.