Ulubione Lody Miętowo-Czekoladowe
Ulubione lody czekoladowe miętowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 760 kalorii, 8G białka, oraz 56 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 85 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Lato. Udaj się do sklepu i odbierz rozpuszczone w ustach kawałki czekolady, wanilii, śmietany i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić już dziś. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Śmierć Lodami Czekoladowymi, No Churn Keto Chocolate Ice Cream, oraz No Churn Keto Chocolate Ice Cream dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cukier, skrobię kukurydzianą i jajka wymieszać w misce i ustawić obok stove.In ciężki rondel ustawiony na średnim ogniu, przynieś 1 szklankę mleka i 1 szklankę śmietany na wolnym ogniu.
Wlać gotującą się masę śmietanową do stale ubijanej mieszaniny jajek, a następnie powrócić mieszaninę do rondla. Zmniejszyć ogień do około średnio niskiego i ubijać lub mieszać stale, aż mieszanina zgęstnieje - nie powinna dojść do całkowitego wrzenia, ale raczej zagęścić tylko do konsystencji gęstego sosu i pokryć łyżkę. Jeśli masz termometr candy, powinien czytać gdzieś między 165 a 17
Wyjąć z ognia i wlać do dużej miski lub dużego płytkiego naczynia (sztuczka, aby ostygło szybciej).
Do mieszaniny wlać pozostały 1 szklankę śmietany, następnie wymieszać z ekstraktem z mięty pieprzowej i wanilią. W razie potrzeby dodaj kilka kropli zielonego barwnika spożywczego.Przykryć luźno folią i schłodzić przez kilka godzin lub przez noc, aż będzie bardzo zimno.Postępując zgodnie ze wskazówkami producenta lodów, wymieszaj lody, aż będą gęste. W ciągu ostatnich 5 minut mieszania lodów dodajemy startą czekoladę. Łyżkę do pokrywanego pojemnika i odstawić do zamrażarki, aby dojrzeć, aż będziesz gotowy do podania.Sprawia, że około 4 filiżanki