Ulubione grzyby Nadziewane Krabem to pescatarian przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 8G tłuszczu i w sumie 129 kalorii. Za 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, pieprz, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Grzyby Nadziewane Krabem, Grzyby Nadziewane Krabem, oraz Faszerowane grzyby z krabem.
Instrukcje
1
W dużym rondlu rozpuść 1 łyżkę masła. Wymieszaj mąkę, aż będzie gładka. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejszyć ogień; dodać kostki chleba, sos Worcestershire i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka Szparagowa
2/3 Szklanki Roztopionego Masła, Podzielonego
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej. Dodaj majonez, sok z cytryny, sól i pieprz; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do Dekoracji
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3
Usuń i posiekaj łodygi grzybów; odłóż czapki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Na dużej patelni podsmaż posiekane grzyby i kraba na pozostałym maśle. Za pomocą łyżki cedzakowej przełóż do sosu. Włóż 1 łyżkę stołową mieszanki krabów do każdej czapki grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Smażone Krewetki, Obrane
5
Ułożyć na wysmarowanej tłuszczem blasze do pieczenia; posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki
6
Piec w temperaturze 400° przez 25-30 minut lub do miękkości grzybów.
Skorupiaki naprawdę dobrze współpracują z Chardonnay, Riesling i Muscadet. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Winnica Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogaty i warstwowy, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektaryny, dojrzałej gruszki i wanilii.