Ulubione Grzyby Nadziewane Krabem

Ulubione Grzyby Nadziewane Krabem
Ulubione grzyby Nadziewane Krabem to pescatarian przepis z 16 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera około 9g białka, 8G tłuszczu i w sumie 129 kalorii. Za 1,24 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci smak domu. Nie Wiele osób naprawdę lubi ten hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 55 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sok z cytryny, pieprz, sos worcestershire i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 37%. Ten wynik nie jest tak niesamowity. Podobne przepisy obejmują Grzyby Nadziewane Krabem, Grzyby Nadziewane Krabem, oraz Faszerowane grzyby z krabem.

Instrukcje

1
W dużym rondlu rozpuść 1 łyżkę masła. Wymieszaj mąkę, aż będzie gładka. Stopniowo dodawaj mleko. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotuj i mieszaj przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Zmniejszyć ogień; dodać kostki chleba, sos Worcestershire i cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Dynie Do CiastaDynie Do Ciasta
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Ciasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo PokruszoneCiasteczka Owsiane Z Daktylami, Grubo Pokruszone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy PekanOpcjonalnie Posiekane, Glazurowane Orzechy Pekan
2
Zdjąć z ognia; schłodzić do temperatury pokojowej. Dodaj majonez, sok z cytryny, sól i pieprz; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
3
Usuń i posiekaj łodygi grzybów; odłóż czapki na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
4
Na dużej patelni podsmaż posiekane grzyby i kraba na pozostałym maśle. Za pomocą łyżki cedzakowej przełóż do sosu. Włóż 1 łyżkę stołową mieszanki krabów do każdej czapki grzybowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
KrabKrab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
Ułożyć na wysmarowanej tłuszczem blasze do pieczenia; posypać papryką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
6
Piec w temperaturze 400° przez 25-30 minut lub do miękkości grzybów.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką

Polecane wino: Chardonnay, Riesling, Muscadet

Skorupiaki naprawdę dobrze współpracują z Chardonnay, Riesling i Muscadet. Maślany chardonnay świetnie nadaje się do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, a muscadet to klasyczny wybór dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przypraw w swoich skorupiakach, półsuche riesling może zrównoważyć upał. Winnica Hahn Santa Lucia Highlands Chardonnay z oceną 4,1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogaty i warstwowy, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektaryny, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćEkspert
Gotowe W55 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia6
Magazyn