Ulubiona zapiekanka z zielonej fasoli to hor d ' oeuvre, która serwuje 8. Jedna porcja zawiera 134 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu. Za 99 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką skondensowany krem z zupy grzybowej, mielony pieprz, papryczkę pimento i kilka innych składników, możesz to zrobić. 13 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest dostarczany przez Allrecipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe dieta. Z łyżką wynik 65%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, Zapiekanka Z Zielonej Fasoli, oraz Zapiekanka Z Zielonej Fasoli dla podobnych przepisów.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
W średnim rondlu na średnim ogniu umieść zieloną fasolkę w wodzie i zagotuj. Przykryj i gotuj 6 minut do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Szparagowa
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia i odcedzić.
4
W naczyniu do pieczenia o wymiarach 8x8 cali wymieszaj krem z zupy grzybowej, mleka, pimentos i pieprzu. Dodaj zieloną fasolkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy Grzybowej
Fasola Szparagowa
Cienko Pokrojona Papryka Pimento Lub Pieczona Czerwona Papryka
Pieprz
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Posyp cebulą smażoną po francusku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Francuska Cebula Smażona
6
Piec bez przykrycia przez 30 do 40 minut w nagrzanym piekarniku, aż zapiekanka będzie gorąca i musująca w środku.