Ultimate Spicy Nachos
Ostatecznym pikantne Nachos może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 5,81 zł za porcję, ten przepis okładki 53% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1891 kalorii, 67g białka, oraz 99g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odebrać jalapeno, mleko, kolendra, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 33 minuty. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Patelnia nachos śniadaniowa z ' Ultimate Nachos, Ball Park Nachos from ' Ultimate Nachos, oraz Ultimate Nachos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Do sosu: w średnim rondlu na średnim ogniu, dodać masło, czosnek i jalapeno.
Smażyć przez 3 minuty, a następnie posypać mąką. Gotować, mieszając często, aż do utworzenia blond zasmażki, o 5 protokół.
Dodaj mleko, ser i musztardę i użyj trzepaczki, aby wszystko razem wymieszać. Doprawić solą i pieprzem i gotować przez 5 minut na niskim poziomie.
Nachos: pokroić kurczaka i umieścić w średniej misce.
Wlać sos barbecue i dobrze wymieszać, aby połączyć. Ułóż chipsy tortilla na półmisku i rozłóż kurczaka na chipsach.
Wlać ciepły sos serowy na górze i posypać jalapenos i kolendry.
Dekoruj dollops kwaśnej śmietany.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 45 dolarów za butelkę.
![Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir]()
Dragonette Cellars Sta. Rita Hills Pinot Noir
Rok 2016 był kolejnym w serii wspaniałych roczników w Santa Barbara. Mieliśmy kolejny wczesny budbreak i (w przeciwieństwie do 2015) doskonałą pogodę podczas Setu, pozwalając na mocne, zrównoważone plony. Maj, Czerwiec i Lipiec były dość ciepłe i dojrzewanie było dość szybkie, jednak niespotykanie chłodny sierpień znacznie spowolnił winorośl. Dla winiarza było to prawie idealne, ponieważ winogrona były w stanie zakończyć dojrzewanie powoli, bez kolców ciepła, a winogrona utrzymywały doskonałą kwasowość. W ciągu serii chłodnych poranków wybraliśmy każdy blok z niemal idealną dojrzałością i równowagą. Wina wydają się mieć świetny owocowy charakter, świeżą kwasowość i strukturę taninową oraz solidną głębię.