Ultimate Puree Potatoes
Ultimate puree ziemniaczane to bezglutenowe przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 388 kalorii, 10g białka, oraz 16G tłuszczu. Na 94 grosze za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Działa dobrze jako bardzo niedrogi dodatek do Święto Dziękczynienia. Udaj się do sklepu i odebrać SOS barbeque, sól, popcorn kurczaka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 11 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 57%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ultimate Puree Potatoes, Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, oraz Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe.
Instrukcje
Umieść ziemniaki, marchew i czosnek w dużym garnku i przykryj wodą. Doprawić solą, czarnym pieprzem, papryką, cebulą w proszku, tymiankiem, bazylią, oregano i majerankiem. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu, następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i pozostawić do wyschnięcia na minutę lub dwie.
Powrót ziemniaki do garnka, i rozgnieść, aż będzie gładka. Krotnie w masło, ser Cheddar, sos Worcestershire, SOS barbeque, i popcorn kurczaka, aż ser się stopi. Wymieszać z gorącym mlekiem do wchłonięcia i podawać.