Ultimate Puree Potatoes
Ultimate puree ziemniaczane to bezglutenowe przystawka. Jedna porcja zawiera 128 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i odbierz Hojny mielony pieprz, śmietanę, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 27%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać bulion i ziemniaki w rondlu 3-quart na średnim ogniu do wrzenia.
Zmniejszyć ciepło do średniego. Przykryć i gotować przez 10 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Ziemniaki dobrze osuszyć w durszlaku, rezerwując bulion.
Ziemniaki rozgnieść z 1/4 szklanki bulionu, jasną śmietaną, kwaśną śmietaną, szczypiorkiem, masłem, boczkiem i czarnym pieprzem.
Dodaj dodatkowy zarezerwowany bulion, w razie potrzeby, aż do pożądanej konsystencji.
Udekoruj pozostałym boczkiem.