Ugotuj książkę: łosoś szybko Peklowany

Ugotuj książkę: łosoś szybko Peklowany
Need a pescatariańskie danie główne? Gotuj książkę: szybko utwardzony łosoś może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Na $2.79 za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 325 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Mieszanka naprawdę oliwy z oliwek, małe liście selera, filet z łososia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać koperek, można śledzić to danie główne z Malinowy Deser Czekoladowy Quesadilla # Choctoberfest jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Gotuj książkę: szybkie Kimchi, Gotuj książkę: szybkie Sukiyaki, oraz Szybko Peklowany łosoś Sake z komosą ryżową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Cienko pokroić 1-funt filet z dzikiego łososia po przekątnej na duże, cienkie plastry.Obficie posypać solą Maldon lub inną łuszczącą się solą morską i zmielić pep-per na dużym talerzu. Ułóż plastry łososia w jednej warstwie na wierzchu soli i pieprzu, a następnie ponownie posyp solą i pieprzem. Rozsypać posiekanymi liśćmi koperku. Przykryj folią, naciskając ją bezpośrednio na łososia i przechowywać w lodówce przez 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sól Do Obramowania SzkłaSól Do Obramowania Szkła
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2
Zdjąć folię, skropić naprawdę dobrą oliwą z oliwek z pierwszego tłoczenia i rozsypać pokrojoną cebulką i garścią drobnych liści selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 C. Białego Cukru1 C. Białego Cukru
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3
Podawać z cienko pokrojonym, maślanym pum-perniklem lub innym dobrym ciemnym chlebem.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn