Ugotuj książkę: Łatwy kurczak

Ugotuj książkę: Łatwy kurczak
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: Łatwy kurczak Stock spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 568 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pastę pomidorową, cebulę, pieczoną tuszę kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Dashi i kurczak Japoński, Ugotuj książkę: łatwa Ambrozja, oraz Ugotuj książkę: Łatwe Ciasto żurawinowo-jabłkowe.

Instrukcje

1
Rozbij tuszę kurczaka na kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
2
Włożyć kurczaka i wszelkie resztki do 3-ćwiartkowego garnka żaroodpornego i dodać wodę do przykrycia. Potrzebujesz około 6 filiżanek. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve2 łyżki Roztopionej Margaryny Pareve
3
Jeśli gotujesz wywar na górze kuchenki, umieść patelnię, odsłoniętą, na tylnym palniku na niskim przez kilka godzin. Powierzchnia wody powinna być nieruchoma, ale garnek powinien być zbyt gorący, aby trzymać rękę.  
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej2 Puszki (14 Uncji) Fasoli Cannelloni, Odsączonej
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
4
Jeśli gotujesz wywar w piekarniku, umieść patelnię, odsłoniętą, w piekarniku nagrzanym do 180° do 200 ° F i gotuj przez co najmniej 4 godziny lub tak długo, jak 12 godzin. (Po prostu wkładam patelnię do piekarnika i gotuję wywar przez noc).  
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
5
Dodaj pozostałe składniki, Przywróć czas do temperatury na dużym ogniu, a następnie zmniejsz ciepło do niskiego lub przywróć patelnię do piekarnika. Gotować przez 1 godzinę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone2 Opakowania (4 Porcje) Budyniu Instant JELL-O Vanilla, Podzielone
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Przecedzić wywar przez sitko o drobnych oczkach lub, jeszcze lepiej, przez gazę / muślin lub ściereczkę kuchenną. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia lub w zamrażarce do 3 miesięcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego1 Duża Paczka Szpinaku Wiejskiego, Umytego I Osuszonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
TrudnośćEkspert
Gotowe W12 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia61
Magazyn