Ugotuj książkę: Łatwy kurczak

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: Łatwy kurczak Stock spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 59G białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 568 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 1,44 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 34 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz pastę pomidorową, cebulę, pieczoną tuszę kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 12 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Dashi i kurczak Japoński, Ugotuj książkę: łatwa Ambrozja, oraz Ugotuj książkę: Łatwe Ciasto żurawinowo-jabłkowe.
Instrukcje
Rozbij tuszę kurczaka na kawałki.
Włożyć kurczaka i wszelkie resztki do 3-ćwiartkowego garnka żaroodpornego i dodać wodę do przykrycia. Potrzebujesz około 6 filiżanek.
Jeśli gotujesz wywar na górze kuchenki, umieść patelnię, odsłoniętą, na tylnym palniku na niskim przez kilka godzin. Powierzchnia wody powinna być nieruchoma, ale garnek powinien być zbyt gorący, aby trzymać rękę.
Jeśli gotujesz wywar w piekarniku, umieść patelnię, odsłoniętą, w piekarniku nagrzanym do 180° do 200 ° F i gotuj przez co najmniej 4 godziny lub tak długo, jak 12 godzin. (Po prostu wkładam patelnię do piekarnika i gotuję wywar przez noc).
Dodaj pozostałe składniki, Przywróć czas do temperatury na dużym ogniu, a następnie zmniejsz ciepło do niskiego lub przywróć patelnię do piekarnika. Gotować przez 1 godzinę dłużej.
Przecedzić wywar przez sitko o drobnych oczkach lub, jeszcze lepiej, przez gazę / muślin lub ściereczkę kuchenną. Przechowywać w lodówce do 1 tygodnia lub w zamrażarce do 3 miesięcy.