Ugotuj książkę: Vermont Maple - słodzony chleb kukurydziany
Ugotuj książkę: Vermont Klon-słodzony chleb kukurydziany może być tylko Southern przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 9 i kosztuje 55 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 237 kalorii, 5G białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mielonej mąki kukurydzianej, masło, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Gotuj książkę: chleb kukurydziany rodziny Trumana Capote, Gotuj książkę: Sałatka Cornbread Carolyn McLemore, oraz Ugotuj książkę: Klon Crème Caramel.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. Spryskaj 8-calową kwadratową patelnię olejem; odstaw na bok.
Mąkę, mąkę kukurydzianą, proszek do pieczenia i sól przesiać do średniej miski.
Jajka rozbijamy do mniejszej miski i dobrze ubijamy.
Ubić syrop klonowy, mleko i roztopione masło lub olej.
Wlać mokre składniki do suchego; połączyć je szybko, używając jak najmniejszej liczby pociągnięć. Zeskrobać ciasto na przygotowaną patelnię; piec do złotego koloru, o 20 protokół.
Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel
Riesling, wino musujące i Zinfandel to moje najlepsze propozycje na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Schloss Vollrads Riesling Spatlese z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.
![Schloss Vollrads Riesling Spatlese]()
Schloss Vollrads Riesling Spatlese
Klasyczny naturalny słodki Spatlese z ładną kwasowością i eleganckim, naturalnym cukrem resztkowym. Selektywne zbiory, delikatne przetwarzanie moszczu, systematyczne klarowanie, powolna fermentacja i staranne wykończenie to podstawy tego tradycyjnego Rieslinga Vollradsa.To wino doskonale komponuje się z kuchnią azjatycką ze względu na harmonię słodyczy i kwasowości. Również ciekawe połączenia smakowe można osiągnąć poprzez połączenie sera z niebieskimi żyłkami lub deseru owocowego.