Ugotuj książkę: Ultimate Sriracha Burger

Ugotuj książkę: Ultimate Sriracha Burger
Gotuj książkę: Ultimate Sriracha Burger może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Na 3,54 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 53g tłuszczu, oraz w sumie 812 kalorii. Ten przepis służy 8. Wiele osób naprawdę lubi to danie główne. 1570 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, ser szwajcarski, sriracha i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Panna Cotta z sosem truskawkowo-Vin Santo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ugotuj książkę: domowe Sriracha, Ugotuj książkę: Sriracha Ceviche, oraz Ugotuj książkę: Sriracha Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce do mieszania, połączyć mieloną wołowinę, sos sojowy, 5 łyżek Sriracha i pieprz. Nie przesadzaj. Uformować mieszaninę na 8 pasztecików i odstawić na wyłożoną pergaminem blachę do pieczenia, przykrytą, w lodówce. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni1 łyżeczka Nasion Kopru Włoskiego, 1/3 Dłoni
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
SrirachaSriracha
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
2
Rozgrzej grill węglowy lub gazowy do średnio wysokiego ciepła. 
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
3
Na średniej patelni na średnim ogniu ugotować boczek, obracając w razie potrzeby. Podczas gotowania boczku obieramy i ćwiartujemy cebulę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Pokrój każdą sekcję w plasterki 1/4 cala. Gdy boczek jest ugotowany i lekko chrupiący, Usuń plastry z patelni, pokrój każdy na pół w poprzek i osusz na papierowych ręcznikach, zachowując pozostały tłuszcz z boczku na patelni. Ugotować pokrojoną cebulę w tłuszczu boczku na średnim ogniu, aż się karmelizują, 20 do 25 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
5
Grill hamburgery, obracając raz, 4 do 41/2 minut z każdej strony lub aż termometr mięsa rejestruje 130°do 135 ° F dla średnio rzadkich.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
6
Podczas gotowania hamburgery, w małej misce, połączyć sos z sera pleśniowego z pozostałych 5 łyżek Sriracha. Lekko tostować bułki na grillu w ostatniej chwili czasu gotowania. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Sera PleśniowegoSos Z Sera Pleśniowego
SrirachaSriracha
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Aby zmontować, rozłóż mieszankę sera pleśniowego na obu połówkach każdej bułki hamburgerowej. Stos burger patty, szwajcarski plasterek sera, boczek, karmelizowana cebula, plasterek pomidora, i mała garść rukoli między każdym hamburger bułka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karmelizowana CebulaKarmelizowana Cebula
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Miski Wypełnione MusztardąMiski Wypełnione Musztardą
1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)1 Szklanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku (4 Uncje)
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
Piersi Z Kurczaka Z RożnaPiersi Z Kurczaka Z Rożna
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia39
Magazyn