Ugotuj książkę: Sriracha Ceviche

Ugotuj książkę: Sriracha Ceviche
Gotuj książkę: Sriracha Ceviche może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 177 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 244 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sriracha i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: Mock Ceviche, Ugotuj książkę: ziele zielone Ceviche z ogórkiem, oraz Ugotuj książkę: domowe Sriracha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz owoce morza z sokami z limonki i pomarańczy. Przykryć i odstawić do lodówki, mieszając od czasu do czasu, aż miąższ stanie się jędrny i nieprzezroczysty, około 3 godzin. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
3 Paluszki Precelkowe3 Paluszki Precelkowe
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodaj pomidory, cebula, ogórki, kukurydza, czosnek, jalapeño, kolendra, olej, Sriracha, i sok pomidorowy, mieszając do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez kolejne 30 do 60 minut, aby umożliwić smaki poślubić. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
SrirachaSriracha
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Cienki-Cienki-
3
Podawać w schłodzonych miseczkach lub kieliszkach do martini, udekorowanych plasterkami awokado i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn