Ugotuj książkę: Sriracha Ceviche

Ugotuj książkę: Sriracha Ceviche
Gotuj książkę: Sriracha Ceviche może być tylko Ameryka Południowa przepis, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 177 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 244 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka soli i pieprzu, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, sriracha i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: Mock Ceviche, Ugotuj książkę: ziele zielone Ceviche z ogórkiem, oraz Ugotuj książkę: domowe Sriracha dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce połącz owoce morza z sokami z limonki i pomarańczy. Przykryć i odstawić do lodówki, mieszając od czasu do czasu, aż miąższ stanie się jędrny i nieprzezroczysty, około 3 godzin. 
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji4 Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana1 Uncja Fioletowej Kapusty, Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Dodaj pomidory, cebula, ogórki, kukurydza, czosnek, jalapeño, kolendra, olej, Sriracha, i sok pomidorowy, mieszając do połączenia. Przykryć i przechowywać w lodówce przez kolejne 30 do 60 minut, aby umożliwić smaki poślubić. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część1 Por, Oczyszczony I Pokrojony W Dużą Kostkę, Tylko Biała Część
3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej3 Szklanki Kukurydzy W Puszce, Odsączonej
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
SrirachaSriracha
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
3
Podawać w schłodzonych miseczkach lub kieliszkach do martini, udekorowanych plasterkami awokado i kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kg Tortilli Kukurydzianych1 Kg Tortilli Kukurydzianych
1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)1/2 Szklanki Meksykańskiej śmietany (można Zastąpić Creme Fraiche)
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn