Ugotuj książkę: Sałatka z selera i parmezanu
Gotuj książkę: Sałatka z selera i parmezanu to bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.21 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 47 g tłuszczu, oraz w sumie 509 kalorii. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz orzechy włoskie, dojrzewający parmezan, sól selera i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: seler Julep, Ugotuj książkę: Spaghetti pełnoziarniste z pieczonym kurczakiem, posiekaną brukselką i parmezanem, oraz Ugotuj książkę: słodko-gorzka Sałatka.
Instrukcje
Co najmniej 1 godzinę przed planowanym podaniem sałatki, ubij razem oliwę z oliwek, skórkę z cytryny,1/4 szklanki soku z cytryny, szalotki, nasiona selera, sól selera, pastę anchois, 2 łyżeczki soli i 1 łyżeczkę herbaty.
Seler włożyć do miski i wymieszać z 1 łyżką soku z cytryny i 1/2 łyżeczki soli.(Chociaż te składniki są w sosie, uwierz mi—ten krok robi różnicę.)
Dodaj wystarczająco dużo opatrunku, aby dobrze zwilżyć.Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej godzinę, aby umożliwić seler do crispand smaki rozwijać.
Gotowy do podania, ułóż seler na talerzu, ogol
Parmezan na seler obrać obieraczką do warzyw, następnie posypać orzechami włoskimi, listkami pietruszki, solą i pieprzem i podawać od razu.