Ugotuj książkę: Sałatka ogórkowa z bazylią cytrynową
Ugotuj książkę: Sałatka ogórkowa z bazylią cytrynową może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 80 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka ogórków, Tajskie chiles, liście mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Sałatka z ogórka i rzepy z Yuzu, Ugotuj książkę: czarna oliwka i ogórek Tramezzini, oraz Ugotuj książkę: marynowany Daikon, marchew i ogórek.
Instrukcje
1
W średniej misce wymieszać sok z limonki, sól, sos rybny, cukier i olej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Lekko Rozgniecione Awokado Hass
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Mascarpone W Temperaturze Pokojowej
Takie Jak Superwilgotna Czekolada Betty Crocker, Pieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
2
Dodaj ogórki i chiles, wrzucić do połączenia, i odstawić do lodówki na co najmniej 10 i do 30 protokół. Tuż przed podaniem dodać szalotki i bazylii. Wrzucić ponownie i dostosować przyprawy, jeśli to konieczne.