Ugotuj książkę: Ribollita"Da Delfina"

Ugotuj książkę: Ribollita
Ugotuj książkę: Ribollita "Da Delfina" może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 13g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 324 kalorie. Na 1,65 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 18 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać duże pokrojone w kostkę dyni, wykończenie jakości oliwy z oliwek, oliwy z oliwek i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: PBJ, Ugotuj książkę: Vichyssoise, oraz Ugotuj książkę: Mallowmores.

Instrukcje

1
Połączyć 1/2 szklanki oliwy z oliwek, cebula,rutabaga, marchew, squash, i koper włoski w dużej patelni sauté na średnim ogniu. Przyprawić 2 łyżeczkami soli i gotować, aby pocić warzywa przez około 10 do 15 minut, mieszając od czasu do czasu, aby zapobiec ich brązowieniu, aż będą miękkie. Zmniejszyć ogień do średniej niskiej i niech warzywa pot we własnych sokach inny 8 do 10 minut, aż będą bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Rutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 CalaRutabaga, Obrana I Pokrojona W Kostkę O Boku 1-1/2 Cala
Cotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone WinoCotes Du Rhone Lub Inne Wytrawne Czerwone Wino
2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki2 Funty Różnorodnych Grzybów Leśnych Lub Dowolnych, Które Lubisz, Bez łodyżek I Pokrojonych W Plasterki
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
2
Dodać kapustę i cavolo nero, doprawić jeszcze 2 łyżeczkami soli i gotować, aby kapusta lekko zwiędła, około 2 minut. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu, dodaj 1/2 szklanki pozostałej oliwy z oliwek i gotuj bez mieszania, aż soki uwolnione z warzyw zagotują się i patelnia jest prawie sucha, około 15 minut. Przełóż pomidory na patelnię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jarmuż LacinatoJarmuż Lacinato
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
(odłożyć 1 łyżkę Stołową)(odłożyć 1 łyżkę Stołową)
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Dodaj skórkę Parmigiano - Reggiano (S), I 1 szklanka wody, i gotować zupę na małym wolnym ogniu przez 21/2 do 3 godzin, dodając kolejną filiżankę wody od czasu do czasu, więc warzywa są zawsze ledwo pokryte wodą, aż warzywa korzeniowe są bardzo miękkie, ale nie rozpadł. Gdy warzywa są gotowe, nadal gotować, aż nie ma wody w lewo na patelni i zupa jest na tyle sztywny, że można stać drewnianą łyżkę prosto w nim.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki3 I Pół Funta średniej Wielkości Ziemniaków O Białej Skórce, Obranych I Pokrojonych Na Kawałki
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
4
Przelać zupę do dużej miski, wyjąć i wyrzucić skórkę(Skórki) Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)(od 44 Do 48 Stopni Celsjusza/od 112 Do 118 Stopni Fahrenheita)
5
Dodać chleb i energicznie ubić do zupy drewnianą łyżką, aby się rozpadł i został zawieszony w zupie. Jeśli masz duże kawałki chleba w zupie, spowoduje to, że paszteciki rozpadną się podczas ich smażenia. Odstawić zupę do ostygnięcia do temperatury pokojowej, następnie szczelnie przykryć miskę plastikiem lub przenieść zupę do szczelnego pojemnika i przechowywać w lodówce przez noc lub przez co najmniej 1 godzinę. Zupę można przygotować do tego momentu do pięciu dni wcześniej. 
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki3/4 Funta Małych Czerwonych Ziemniaków (około 5), Pokrojonych W Plasterki
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
6
Wyreguluj stojak piekarnika do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do temperatury 400ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
7
Scoop się 1 filiżanka zupy i formy zupy między dłońmi, jak chcesz hamburger patty, tworząc plac patty o 1 cala grubości, i umieścić go na blasze do pieczenia. Powtórz, formując Pozostałe paszteciki zupy w ten sam sposób. Przykryj blachę szczelnie folią i umieść ją w lodówce, aby schłodzić paszteciki przez co najmniej 30 minut przed ich smażeniem. Paszteciki można formować do jednego dnia wcześniej. 
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
8
Podgrzać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej patelni nonstick na średnim ogniu, aż olej jest prawie palenie i łatwo przesuwa się na patelni, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
9
Dodaj dwa lub trzy paszteciki do zupy, upewniając się, że zostawisz wystarczająco dużo miejsca, abyś mógł wsunąć łopatkę pod i odwrócić paszteciki. Smaż paszteciki z pierwszej strony, aż będą chrupiące i miejscami prawie czarne, 5 do 6 minut. Ostrożnie obrócić paszteciki i gotować je na drugiej stronie przez 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)5 Szklanek Posiekanych Resztek Gotowanych Warzyw (np. Brokułów, Marchewek I Kalafiora)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
10
Przenieść paszteciki bez obracania ich (chrupiąca strona będzie skierowana do góry) do blachy do pieczenia i umieścić je w piekarniku, podczas gdy smażyć Pozostałe paszteciki w ten sam sposób, dodając więcej oliwy z oliwek do patelni w razie potrzeby, i dodając smażone paszteciki do blachy do pieczenia w piekarniku, jak to zrobić. Po usmażeniu ostatnich pasztecików pozostaw je wszystkie w piekarniku na 5 minut, aby upewnić się, że ostatnia partia jest rozgrzana. 
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
11
Wyjmij paszteciki z piekarnika i umieść je na talerzu z chrupiącą stroną skierowaną do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Każdą porcję skropić 1 łyżką stołową najwyższej jakości oliwy z oliwek. Użyj mikrowłókna lub innej drobnej tarki, aby zetrzeć obfite warstwy Parmigiano-Reggiano na każdym patty i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MicroplaneMicroplane
TarkaTarka
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia18
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn