Ugotuj książkę: Potrawka ziemniaczano-Zielona Chile

Ugotuj książkę: Potrawka ziemniaczano-Zielona Chile
Gotuj książkę: Potrawka ziemniaczano-Zielona Chile to bezglutenowe i wegetariańskie zupa. Jedna porcja zawiera 313 kalorii, 8G białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 1 i kosztuje $1.39 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz ząbek czosnku, mielony kminek, krem do wykończenia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Chile Verde, Zielone Chile, ziemniaki i gulasz z dziczyzny, oraz Ugotuj książkę: małże i Pizza Chile.

Instrukcje

1
Chili grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
2
Rozgrzać olej w szerokim garnku; dodać cebulę i gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż zmięknie, o 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać kolendrę, kminek, czosnek, i ziemniaki, a następnie chile wraz z 1/2 łyżeczki soli i dać wymieszać. Gotować razem kilka minut, a następnie dodać wodę lub bulion. Doprowadzić do wrzenia, a następnie obniżyć ogień na wolnym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu2 (puszki 14 Uncji) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
4
Gotować i przykryć, aż ziemniaki całkowicie zmiękną, o 25 protokół. Doprawić solą i pieprzem. W tym momencie można rozgnieść ziemniaki, lub co najmniej kilka z nich, aby dać danie kremowy rodzaj tła, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
5
Wlać do miski, dodać łyżkę śmietany i posiekaną kolendrę.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia37
Magazyn