Ugotuj książkę: pleciona Wołowina z anchois i oliwkami

Ugotuj książkę: pleciona Wołowina z anchois i oliwkami
Gotuj książkę: pleciona Wołowina z anchois i oliwkami to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 87 kalorii. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz center-cut wołowiny pieczeń polędwica przetargu, pieprz, oliwki kalamatan, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: sałatka jajeczna z anchois, gorącą wędzoną papryką i pomidorem, Ugotuj książkę: smażone nadziewane oliwki, oraz Ugotuj książkę: Risotto z pieczarkami, oliwkami i porami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sardele zmiażdżyć na pastę w moździerzu (lub pulsować w robocie kuchennym). Połowę oliwek posiekać i zmiażdżyć razem z anchois.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2
Pokrój filet wzdłuż na 3 długie paski, zatrzymując się 1 cal od końca.
3
Rozprowadzić mieszankę sardeli równomiernie po jednej stronie każdego paska. Oplot mięso szczelnie, wiążąc go mocno razem na końcu sznurkiem kuchennym. Użyj dłoni, aby spłaszczyć warkocz do równej grubości, a następnie wepchnij z powrotem anchois farsz do warkoczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przetworzony Ser Amerykański Pokrojony W PaskiPrzetworzony Ser Amerykański Pokrojony W Paski
Starty Parmezan, Do PodaniaStarty Parmezan, Do Podania
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
4
Mięso posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Posmaruj chapa (płaski kawałek żeliwa ustawiony nad ogniem) lub dużą żeliwną patelnię z pozostałą 1 łyżką oliwy z oliwek i podgrzewaj na średnim ogniu, aż kropla wody skwierczy na powierzchni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Gruby Wędzony Boczek Pokrojony W KostkęGruby Wędzony Boczek Pokrojony W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
6
Dodać wołowinę i gotować bez ruchu przez 10 minut, lub aż będzie ładnie rumiane na pierwszej stronie. Obrócić mięso i zapiekać po drugiej stronie przez około 6 minut-mięso powinno być dość rzadkie. Kontynuuj obracanie i gotowanie mięsa, aż wszystkie boki są wysmarowane i odbywa się do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Przenieś mięso na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
8
W międzyczasie lekko zmiażdżyć Pozostałe oliwki i umieścić obok mięsa. Soki będą działać razem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
9
Zdjąć sznurek, pokroić wołowinę w grube plasterki i doprawić pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
10
Podawać z oliwkami i sokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia99
Magazyn