Ugotuj książkę: Pizza z kiełbasą i papryką

Ugotuj książkę: Pizza z kiełbasą i papryką
Ugotuj książkę: Pizza z kiełbasą i papryką może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 2542 kalorii, 68g białka, oraz 92g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Na $3.79 za porcję, ten przepis okładki 57% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mozzarellę, ocet balsamiczny, mąkę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć pomidory można śledzić to danie główne z Pink Peony Popcorn Balls jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Ugotuj książkę: papryka piemoncka, Ugotuj książkę: mielone jagnięce kebaby z turecką ostrą papryką, oraz Ugotuj książkę: Pizza jajeczna dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokruszyć kiełbasę na małej patelni sauté i gotować na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu i rozbijając wszelkie grudki, aż złoty kolor, o 8 protokół. Za pomocą łyżki szczelinowej przenieść na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Połączyć olej i czosnek w małej patelni sauté i gotować na średnim ogniu tylko do momentu czosnek jest ledwo złoty, 2 do 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Połączyć kapary i ocet balsamiczny w małej misce i ubić czosnek i olej. Doprawić solą do smaku i płatkami czerwonej papryki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmCebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)Udziec Jagnięcy (wyjęty Z Lodówki I Pozostawiony W Temperaturze Pokojowej Na 1 Godzinę Przed Przygotowaniem)
3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon3 łyżki Musztardy, Najlepiej Dijon
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Dodać paprykę, delikatnie mieszając, aby pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
5
Rozłóż sos pomidorowy równomiernie na zapiekanej skórce pizzy, pozostawiając granicę 1/2 cala. Kiełbasę rozsypać na sosie i ułożyć paprykę na wierzchu. Sery rozsypać równomiernie na pizzy. Broil zgodnie z zaleceniami, a następnie pokroić w 6 plastrów i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo PosiekaneOliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony StartySer Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
6
Ciasto Do Pizzy
Składniki, których będziesz potrzebować
(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)(takie Jak Kurki, Shiitake, Enoki I Cremini)
7
- zarabia 2 funty -
8
Ciepłą wodę, drożdże i cukier ubić w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
9
Odstawić w ciepłym miejscu na 10 minut, lub aż drożdże są spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
10
Mąkę i sól wymieszać w misce miksera stojącego wyposażonego w hak do ciasta i dobrze wymieszać. Z mikserem na niskim poziomie, dodać mieszaninę drożdży i olej, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Duża Szczypta Drobnej SoliDuża Szczypta Drobnej Soli
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
11
Nadal mieszaj, stopniowo zwiększając prędkość miksera do średniej-wysokiej, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
12
Przenieś ciasto na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i wykonaj kilka obrotów ręcznie, aby zakończyć ugniatanie; nadal będzie lekko lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
13
Alternatywnie, mąkę i sól połączyć w dużej misce i ubijać razem. Zrobić dobrze w środku suchych składników i dodać mieszaninę drożdży i oleju. Używając drewnianej łyżki, mieszaj mokre składniki do suchych składników, aż mieszanina będzie zbyt sztywna, aby wymieszać, następnie mieszaj rękami w misce, aż ciasto się połączy i odciągnie od boków miski. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię roboczą i zagnieść, dodając tylko tyle mąki, ile potrzeba, aby zapobiec przywieraniu, aż będzie gładkie, elastyczne i tylko lekko lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
14
Przenieś ciasto do dużej naoliwionej miski, obracając się do płaszcza, przykryj ręcznikiem kuchennym lub plastikową folią i pozostaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu na 1 do 1 1/2 godziny, aż podwoi się rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
15
Rozwałkować ciasto i obrócić na dobrze posmarowaną mąką powierzchnię roboczą. Podziel go na 8 sztuk (około 4 uncji każdy) i kształtować każdy z nich w piłkę. Przykryć ręcznikiem i odstawić na 15 minut przed rozciągnięciem ciasta. Lub, dla łatwiejszej obsługi, przenieść kulki do mąki blachy do pieczenia i przechowywać w lodówce, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
PunchPunch
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
16
Odkurz dużą powierzchnię roboczą mieszanką mąki i kaszy mannej. Jeśli ciasto zostało schłodzone, przenieść jedną kulkę na powierzchnię roboczą i odstawić, aż będzie jeszcze chłodne, ale nie zimne (około 60°f, jeśli testowano je za pomocą termometru natychmiastowego odczytu).
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
17
Tymczasem rozgrzej patelnię na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąca, około 5 minut (w restauracji używamy cyfrowego termometru na podczerwień do pomiaru temperatury patelni, która idealnie powinna wynosić 191°).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
18
Używając rąk, zacznij prasować i rozciągać ciasto na okrągło o średnicy od 9 do 10 cali, dodając tylko tyle dodatkowej mąki i kaszy mannej do powierzchni roboczej, aby ciasto nie przywierało; używając jednej ręki jako prowadnicy, nachylaj nieco grubszą krawędź wokół okręgu ciasta. Pracuj szybko i uważaj, aby nie przepracować ciasta; jeśli jest odporne lub kurczy się z powrotem podczas kształtowania, pozwól mu odpocząć na krótko przed kontynuowaniem. (Jeśli wolisz, możesz rozwałkować ciasto wałkiem do ciasta. Lekko mąkę powierzchnię roboczą i wałek do ciasta; posypać wałek z większą ilością mąki w razie potrzeby, aby zapobiec przyklejaniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego OgroduNie Z Lokalnego Ogrodu
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny PieprzSól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
19
Ostrożnie umieścić okrągłe ciasto na rozgrzanej patelni i gotować, aż ledwo opalić z pierwszej strony i rumiane w kilku miejscach, 2 do 3 protokół. Gdy skorupa gotuje, jeśli widzisz jakieś części, które pozostają niedogotowane, zwłaszcza grubsze części, po prostu naciśnij je na patelni, aby gotować nieco więcej; gdy ciasto się ustawi, możesz przesunąć skorupę w razie potrzeby, aby uzyskać bardziej równomierne gotowanie. Odwróć skórkę i gotuj, aż druga strona będzie całkowicie sucha, o 1 minutę dłużej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Gotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W SklepieGotowe Ciasto Na Pizzę Kupione W Sklepie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
20
Zalecamy przygotowywanie tylko jednej pizzy na raz i serwowanie każdej z nich zaraz po jej zakończeniu. Jeśli chcesz zrobić dużo na dużą imprezę, ugotuj kilka z nich raz (lekko podgotuj), a następnie podgrzej je w ciepłym piekarniku przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
21
Umieścić parzoną skórkę pizzy na skórce do pizzy lub blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szczypta Płatków Czerwonej PaprykiSzczypta Płatków Czerwonej Papryki
22
Rozłóż sos pomidorowy równomiernie na skórce, pozostawiając 1/2-calowy obramowanie wokół, i top z pozostałych składników, jak określono w indywidualnym przepisie. (Nie kładź sosu i żadnych innych składników na skorupie pizzy, aż będzie gotowy do pieczenia, lub skorupa może stać się rozmoczona.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)Cebula, Drobna Kostka (zostaw Do Dekoracji)
8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella8 Uncji Cienko Pokrojonego, Częściowo Odtłuszczonego Sera Mozzarella
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
23
Przesuń pizzę pod brojlerem, o 4 cale od źródła ciepła, i broil dla 7 lub 8 minut (lub w inny sposób zauważyć w indywidualnym przepisie), aż składniki topping są podgrzewane i / lub gotowane przez i skorupa jest zwęglone i pęcherze w miejscach.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 CalaSer Topiony (Velveeta), Pokrojony W Kostki O Wymiarach 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
24
Zakończ pizzę z pozostałymi składnikami, jak opisano w indywidualnym przepisie, i pokrój na plastry kółkiem do pizzy, nożycami kuchennymi lub bardzo ostrym nożem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Guma Owocowa W Paski PomarańczoweGuma Owocowa W Paski Pomarańczowe
25
Podawać na gorąco.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia77
Magazyn