Ugotuj książkę: pieczarkowy Burger wołowy
Gotuj książkę: Burger z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1321 kalorii, 57g białka, oraz 106g tłuszczu każdy. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka tymianku, pomidora, grubo zmielonego Chucka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: Burger i frytki, Ugotuj książkę: Fleur Burger z truflami, oraz Ugotuj książkę: Ultimate Sriracha Burger dla podobnych receptur.
Instrukcje
W płytkim pojemniku ubij razem 3 łyżki oliwy z oliwek, 1 łyżkę tymianku i skórkę z cytryny.
Dodać grzyby i obrócić, aby pokryć je ze wszystkich stron, odstawić do marynowania na około 30 minut. Grzyby wchłoną całą marynatę.
Aby przygotować szparagi, przynieś garnek wody do wrzenia i dodaj sól. Przyciąć włócznie do nawet 4-calowej długości. Jeśli skóra jest twarda, obierz dno 2 cale łodyg. Szparagi blanszować we wrzącej wodzie przez około 2 minuty, odcedzić i rozprowadzić na blasze do ostygnięcia. Wymieszać z odrobiną oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Zbuduj średnio gorący ogień w grillu lub umieść patelnię grillową na średnim ogniu. Grillować grzyby, obracając w razie potrzeby, i szczotkowanie z odrobiną oliwy z oliwek, jeśli wydają się suche, aż będą dobrze rumiane i miękkie, o 10 protokół.
Wyjąć do deski do krojenia, ostudzić i pokroić w drobną kostkę.
W dużej misce, połączyć mięso z dwóch trzecich grzybów, cebula, musztarda, i 1 1/2 łyżeczki pieprzu. Zagniataj delikatnie, aż składniki zostaną równomiernie wymieszane. Obsługa lekko, aby zachować lekką i soczystą teksturę, podziel mięso na 4 równomiernie wielkości pasztecików o grubości 1 cala. Hamburgery mogą być kształtowane i chłodzone, przykryte, przez kilka godzin lub przez noc.
W małej misce wymieszaj pozostałe grzyby z pozostałym 1/4 łyżeczki tymianku i majonezem. Przykryć i odstawić.
Kiedy gotowy do gotowania, podgrzać 2 Więcej łyżek oliwy z oliwek na dużej patelni lub patelni grillowej na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąco lub zbudować średnio gorący ogień w grillu. Obficie przyprawiamy mięso z obu stron solą i pieprzem.
Gotować hamburgery na patelni, obracając raz lub dwa razy, przez 7 do 10 minut na średnio rzadkie. Nie naciskaj na paszteciki. Dużą łyżką, baste hamburgery kilka razy z tłuszczu na patelni. (Można również rozgrzać piekarnik do 232° i gotować hamburgery na górze pieca, aż będą brązowe po obu stronach, a następnie zakończyć je w piekarniku.), Aby grillować hamburgery, naoliwić ruszt, ułożyć na nim paszteciki i przykryć. Gotuj jak wyżej.
Podczas gdy hamburgery gotować, tosty bułki w piekarniku lub pod brojlerem, o 5 cali od ciepła, aż lekko tosty. Lub grzać je na zewnętrznym obwodzie stojaka na grilla.
Na ostatnią chwilę lub dwie gotowania, serweta kawałek sera na każdym hamburgera do stopienia. Następnie wyjmij je na ciepły talerz, zachowaj ciepło i pozostaw na kilka minut przed podaniem.
Aby podgrzać szparagi, w innej dużej patelni, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Dodać szparagi i gotować, obracając często, do miękkości i lekko rumiane, o 3 protokół. Można również podgrzać włócznie na grillu, obracając je często.
Aby zbudować hamburgery, rozłóż każde dno bułki z około łyżką majonezu grzybowego. Ułóż kilka szparagów na dnie bułki, następnie plastry pomidora, a następnie hamburgery.
Dodaj kolejną porcję majonezu grzybowego. Przykryć wierzch bułki i natychmiast podawać.