Ugotuj książkę: pieczarkowy Burger wołowy

Ugotuj książkę: pieczarkowy Burger wołowy
Gotuj książkę: Burger z pieczarkami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1321 kalorii, 57g białka, oraz 106g tłuszczu każdy. Na 5,41 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka tymianku, pomidora, grubo zmielonego Chucka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Ugotuj książkę: Burger i frytki, Ugotuj książkę: Fleur Burger z truflami, oraz Ugotuj książkę: Ultimate Sriracha Burger dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W płytkim pojemniku ubij razem 3 łyżki oliwy z oliwek, 1 łyżkę tymianku i skórkę z cytryny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
2
Dodać grzyby i obrócić, aby pokryć je ze wszystkich stron, odstawić do marynowania na około 30 minut. Grzyby wchłoną całą marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
3
Aby przygotować szparagi, przynieś garnek wody do wrzenia i dodaj sól. Przyciąć włócznie do nawet 4-calowej długości. Jeśli skóra jest twarda, obierz dno 2 cale łodyg. Szparagi blanszować we wrzącej wodzie przez około 2 minuty, odcedzić i rozprowadzić na blasze do ostygnięcia. Wymieszać z odrobiną oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Zbuduj średnio gorący ogień w grillu lub umieść patelnię grillową na średnim ogniu. Grillować grzyby, obracając w razie potrzeby, i szczotkowanie z odrobiną oliwy z oliwek, jeśli wydają się suche, aż będą dobrze rumiane i miękkie, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Wyjąć do deski do krojenia, ostudzić i pokroić w drobną kostkę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
6
W dużej misce, połączyć mięso z dwóch trzecich grzybów, cebula, musztarda, i 1 1/2 łyżeczki pieprzu. Zagniataj delikatnie, aż składniki zostaną równomiernie wymieszane. Obsługa lekko, aby zachować lekką i soczystą teksturę, podziel mięso na 4 równomiernie wielkości pasztecików o grubości 1 cala. Hamburgery mogą być kształtowane i chłodzone, przykryte, przez kilka godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto8 Cienkich Plastrów Szynki Virginia Lub Prosciutto
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
7
W małej misce wymieszaj pozostałe grzyby z pozostałym 1/4 łyżeczki tymianku i majonezem. Przykryć i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
8
Kiedy gotowy do gotowania, podgrzać 2 Więcej łyżek oliwy z oliwek na dużej patelni lub patelni grillowej na średnim ogniu, aż będzie bardzo gorąco lub zbudować średnio gorący ogień w grillu. Obficie przyprawiamy mięso z obu stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części1 żółta Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
9
Gotować hamburgery na patelni, obracając raz lub dwa razy, przez 7 do 10 minut na średnio rzadkie. Nie naciskaj na paszteciki. Dużą łyżką, baste hamburgery kilka razy z tłuszczu na patelni. (Można również rozgrzać piekarnik do 232° i gotować hamburgery na górze pieca, aż będą brązowe po obu stronach, a następnie zakończyć je w piekarniku.), Aby grillować hamburgery, naoliwić ruszt, ułożyć na nim paszteciki i przykryć. Gotuj jak wyżej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
10
Podczas gdy hamburgery gotować, tosty bułki w piekarniku lub pod brojlerem, o 5 cali od ciepła, aż lekko tosty. Lub grzać je na zewnętrznym obwodzie stojaka na grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
Jadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na ImprezyJadalne Kwiaty, Opcjonalna Dekoracja Talerza, ładne Na Imprezy
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
11
Na ostatnią chwilę lub dwie gotowania, serweta kawałek sera na każdym hamburgera do stopienia. Następnie wyjmij je na ciepły talerz, zachowaj ciepło i pozostaw na kilka minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
12
Aby podgrzać szparagi, w innej dużej patelni, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek na średnim ogniu, aż będzie gorąca.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
13
Dodać szparagi i gotować, obracając często, do miękkości i lekko rumiane, o 3 protokół. Można również podgrzać włócznie na grillu, obracając je często.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
14
Aby zbudować hamburgery, rozłóż każde dno bułki z około łyżką majonezu grzybowego. Ułóż kilka szparagów na dnie bułki, następnie plastry pomidora, a następnie hamburgery.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej1-3/4 Szklanki Kiszonej Kapusty, Opłukanej I Dobrze Odsączonej
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
15
Dodaj kolejną porcję majonezu grzybowego. Przykryć wierzch bułki i natychmiast podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)(aby Utrzymać Kotlety Kurczaka W Całości)
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia42
Magazyn