Ugotuj książkę: palona Ricotta Salata, pomidory i oliwki
Nigdy nie możesz mieć zbyt wiele przepisów na przystawki, więc daj gotować książkę: spalona Ricotta Salata, pomidory i oliwki spróbować. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 6 i kosztuje $2.2 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 305 kalorii. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka pomidorów koktajlowych, cukru, liści oregano i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka z buraków z Salatanem Ricotta i oliwkami, Smażone warzywa mieszane z oliwkami i Ricotta Salata, oraz Sałatka z rukolą i miętą z suszonymi na oleju czarnymi oliwkami, pomarańczami i ricottą Salata dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce ubić cukier, ocet winny czerwony, 3 łyżki oliwy z oliwek i oregano.
Dodaj pomidory i wrzucić do herbu.
Rozbijaj oliwki bokiem ciężkiego noża i rozerwij je, usuwając pestki. Oliwki i pomidory wrzucić razem na półmisek.
Przełóż ricotta salata na szorstkie 1-calowe kawałki i umieść w misce. Pokrój na pół chiles, usuń nasiona i pokrój wzdłuż na cienkie plasterki.
Dodać ricottę i wymieszać z pozostałymi 5 łyżkami oliwy z oliwek.