Ugotuj książkę: Orbit Cake Davida Lebovitza

Ugotuj książkę: Orbit Cake Davida Lebovitza
Gotuj książkę: ciasto Orbit Davida Lebovitza może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 12. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 4G białka, oraz 26g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz masło, cukier granulowany, półsłodką czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 5 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Wspaniałe ciasteczka czekoladowe z Wielkiej książki Davida Lebovitza O, Ciasto polenta Davida Lebovitza z oliwą z oliwek i rozmarynem, oraz Super-cytrynowy suflet Davida Lebovitza dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. Lekko posmaruj 9 przez 2-calową okrągłą patelnię na ciasto i ułóż dno papierem do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Masło i czekoladę umieścić na podwójnym kotle ustawionym nad delikatnie gotującą się wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej6 1/2 Uncji Niesłodzonej Czekolady, Drobno Posiekanej
3
Ubijać od czasu do czasu, aż czekolada stopi się i mieszanina jest gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
4
Zdjąć z ognia.
5
W dużej misce, ubić razem jajka i cukier. Stopniowo ubijaj roztopioną mieszaninę czekolady i kontynuuj ubijanie, aż do całkowitego połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tabliczki Mlecznej Czekolady Bez OrzechówTabliczki Mlecznej Czekolady Bez Orzechów
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę(10 Do 12 Cali) Truskawka Owoce Na Stopę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekane Ciasteczka OreoPosiekane Ciasteczka Oreo
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
6
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
7
Umieść patelnię w większej patelni do pieczenia i przykryj górną część patelni tortowej folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
8
Dodaj wystarczająco dużo bardzo gorącej wody do pieczenia, aby dojść do połowy boków patelni ciasta i piec przez 1 godzinę i 15 minut do 1 godziny i 30 minut, lub do momentu, gdy ciasto ustawi. Aby przetestować, dotknij lekko środka ciasta palcami: powierzchnia będzie lekko lepka, ale palce powinny odejść czyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
9
Ostrożnie wyjmij patelnię z kąpieli wodnej i umieść na stojaku chłodzącym, aby całkowicie wystygła.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&mPomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
10
Przykryć patelnię folią i przechowywać w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 3 dni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
11
Aby służyć, Uruchom nóż na krawędziach ciasta, aby poluzować boki. Podgrzej dno patelni tortowej gorącym ręcznikiem lub palnikiem gazowym, stale przesuwając patelnię, aby równomiernie podgrzać dno i poluzować ciasto. Odwróć na talerz do serwowania. Odklej pergamin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 łyżka Naturalnego Smalcu1 łyżka Naturalnego Smalcu
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
12
Pokroić w cienkie plasterki i podawać każdy plasterek z odrobiną bitej śmietany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)Dodatkowa Starta Skórka Pomarańczowa (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn