Ugotuj książkę: mus czekoladowy z nasionami kardamonu

Ugotuj książkę: mus czekoladowy z nasionami kardamonu
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc daj gotować książkę: mus czekoladowy z nasionami kardamonu. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 512 kalorii, 8G białka, oraz 45 g tłuszczu na porcję. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz nasiona kardamonu, cukier, czekoladę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Gotuj książkę: najlepszy mus czekoladowy, Gotuj książkę: prosty mus czekoladowy, oraz Ugotuj książkę: makaroniki Szafranowo-Kardamonowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Białka ubić do spienienia, następnie stopniowo dodawać cukier i ubijać, aż będą gładkie i jędrne, ale nie suche ani twarde. Białka pozostawić w misce z trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
FiołkiFiołki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
2
Umieść czekoladę, wodę i kardamon w 1-kwartowej misce i ustaw ją na patelni gotującej się wody. Mieszaj od czasu do czasu, aż czekolada się rozpuści, a następnie wyłącz ogień i wyjmij miskę. Żółtka ubijamy do czekolady, dodajemy masło i mieszamy, aż zniknie. Jeśli wydaje się, że zajmuje trochę czasu, aby stopić, powrót miskę na patelni gorącej wody, aby przyspieszyć rzeczy wzdłuż, ale bez włączania ciepła. Nie chcesz ryzykować gotowania jajek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
Ciasteczka Imbirowe, PodzieloneCiasteczka Imbirowe, Podzielone
1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia1 łyżka Miodu, Plus Dodatkowa Ilość Do Skropienia
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon1 łyżeczka Mieszanki Przypraw Sazon
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
Pecorino O Grubości 1/4 CalaPecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Gdy masło się stopi, wróć do białek i ubijaj je przez kilka sekund, aby je ponownie połączyć. Złóż je do mieszaniny czekolady, a następnie podzielić wszystko między dania deserowe i przechowywać w lodówce. Ustawi się za godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
FiołkiFiołki
2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych2 Kwarty Lodów Miętowych, Zmiękczonych
6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki6 Ząbków Czosnku, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
4
Aby podać, albo wlać śmietanę na wierzch, aby każdy kęs musu zawierał trochę śmietany, albo ubijać, aż będzie miękki i przewiewny, osłodzić łyżeczką lub dwiema cukrami, a następnie ułożyć na musie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej1 Tabliczka (4 Uncje) Półsłodkiej Czekolady, Posiekanej
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia3
Magazyn