Gotuj książkę: Marokańska zupa z soczewicy jest bezglutenowe i wegańskie przepis z 8 porcjami. To danie główne ma 227 kalorii, 13g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Na 1,03 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do Jesień. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać cynamon, pieprz cayenne, gałka muszkatołowa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cynamon można śledzić to danie główne z Krówka Cynamonowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Rozkoszując się nową książką Daphne Oz + Marokańska zupa z soczewicy, Ugotuj książkę: duszone warzywa po Marokańsku, oraz Ugotuj książkę: Puy soczewica Galettes dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Użyj powolnej kuchenki 6-litrowej. Posiekaj warzywa i dodaj do kamionki. Jeśli jesteś w pośpiechu rano, rozważ siekanie warzyw poprzedniej nocy-Zajęło mi to dłużej niż chciałem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Masło Niesolone Do Natłuszczenia Wkładki
2
Fasolę odcedzić, opłukać i dodać do mieszanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatki (opcjonalnie)
3
Dodaj suszoną soczewicę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soczewica Suszona
4
Dodaj imbir, czosnek i przyprawy. Wymieszać bulion warzywny i całą puszkę pomidorów. Przykryć i gotować na niskim poziomie przez 8 do 10 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Orzeszków Piniowych, Prażonych
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej