Ugotuj książkę: kremowa kasza i Chard

Ugotuj książkę: kremowa kasza i Chard
Przepis gotować książkę: kremowe kasze i Chard może zaspokoić swoje Południowe pragnienie w o 45 minut. Na 1,65 zł za porcję, dostajesz poranny posiłek, który serwuje 4. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 9g białka, oraz 21 g tłuszczu. 20 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką Chard, pieprz cayenne, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: chrupiący Czerwony szwajcarski Chard Falafel, Ugotuj książkę: Cool Chard with Peppery Ricotta, oraz Ugotuj książkę: Kremowa zupa pomidorowa.

Instrukcje

1
Umieścić kaszę w misce i przykryć wodą. Wymieszać raz i odstawić. Gdy łuski i plewy wznoszą się na górę, usuń je drobnym sitkiem do herbaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Odcedzić kaszę w drobnoziarnistej kratce i spłukać pod zimną wodą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
3
3 szklanki wody umieścić w rondlu na średnim ogniu. Kiedy gotuje się na wolnym ogniu, dodaj kaszę i włącz ciepło do bardzo niskiego poziomu. Gotować, od czasu do czasu mieszając i dodając wodę przez łyżkę stołową, w razie potrzeby, przez 45 minut, aż kasza będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
4
Dodaj 1 łyżkę wody, przykryj, zdejmij z ognia i odstaw na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
5
Powrót do ciepła, i BIT w maśle trochę na raz. Doprawić solą i czarnym pieprzem. Utrzymuj ciepło, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
6
Aby chard: podczas gotowania kaszy, pokroić łodygi chard na ½ - calowe plastry i pokroić liście w poprzek na ½ -calowe wstążki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
7
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
8
Dodać czosnek i gotować, aż zacznie się złoto. Wymieszać połowę cayenne.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
9
Dodaj łodygi chard i wrzucić do herbu dobrze. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i kontynuuj gotowanie, często mieszając, przez 4 do 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski
10
Kiedy łodygi zaczynają rosnąć delikatne, podnieś ciepło do wysokiej i dodaj liście. Doprawić solą i pozostałym pieprzem cayenne. Gotować przez 2 minuty, stale mieszając, aż liście będą miękkie. dodać ocet i więcej soli i cayenne, w razie potrzeby. wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany1 Plaster Boczku O Grubości 2,5 Cm, Drobno Posiekany
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
11
Zdjąć z ognia.
12
Aby podawać, łyżka kaszy na rozgrzanym talerzu i zrobić studnię w środku kaszy. Użyj szczypiec, aby usunąć zieleninę z patelni, wyciskając jak najwięcej płynu, i umieść je w pierścieniu wokół kaszy. Powrót patelni na dużym ogniu, doprowadzić soki do wrzenia i wymieszać w pozostałej oliwy z oliwek. Łyżka soku do środka dobrze w kaszy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
ZieloniZieloni
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Białe Czekoladowe Loki Do PieczeniaBiałe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
13
Posypać chard i podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chard SzwajcarskiChard Szwajcarski

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Riesling, wino musujące i Zinfandel są doskonałym wyborem na południe. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Fess Parker Santa Barbara Riesling. Ma 4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 9 dolarów.
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Fess Parker Santa Barbara Riesling
Nuty kwiatowe i kwiaty pomarańczy, mieszają się z zapachami cytrusów, brzoskwini, wiciokrzewu i lekkiej moreli na nosie. Na podniebieniu znajdziesz smaki brzoskwini, moreli i cytrusów. Te smaki łączą się, aby uzyskać suchy, ale dobrze zbalansowany Riesling.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia35
Magazyn