Ugotuj książkę: jajka faszerowane tuńczykiem na twardo

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc daj gotować książkę: jajka na twardo Nadziewane tuńczykiem. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 253 kalorie. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 6 i kosztuje 1,06 zł za porcję. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka soli, oliwek, majonezu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Ugotuj książkę: posiekana Sałatka z szynki z jajkami na twardo, Jajka Faszerowane Tuńczykiem Na Twardo, oraz Jak gotować: jajka na twardo z sosem pomidorowym chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby ugotować jajka na twardo, wlej tyle wody, aby przykryć je do dużej patelni, dodaj 1 łyżkę soli i zagotuj.
Dodaj ostrożnie jajka i delikatnie wymieszaj drewnianą łyżką, aby po ustawieniu żółtka były w środku. Jajka średniej wielkości gotować przez 12 minut. (
Dodać 1 minutę dla większych jaj i odjąć 1 minutę dla mniejszych jaj.)
Odcedzić gorącą wodę, napełnić patelnię zimną wodą i pozostawić jajka do czasu potrzebnego.
Wymieszać tuńczyka i cebulę razem, a następnie mieszać w paprykę, oliwki i tyle majonezu, aby związać. Doprawić solą i ponownie wymieszać.
Skorupki i połówki jajek wzdłuż, następnie wyjąć żółtka łyżeczką, nie przekłuwając białek.
Wytnij cienki plasterek od podstawy każdej połowy białka jaja, aby pozostała wyprostowana. Żółtka drobno posiekać i odstawić.
Za pomocą łyżeczki napełnij białka mieszaniną tuńczyka i udekoruj jajka dodatkowym majonezem.
Posypać żółtka jaj i schłodzić w lodówce, aż będą gotowe do podania.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. The Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 99 dolarów za butelkę.
![Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley]()
Anthem Estate Merlot Mt. Wino Veeder Napa Valley
Czarna wiśnia, przyprawa, bogaty