Ugotuj książkę: długi placek porowy

Ugotuj książkę: długi placek porowy
Jedna porcja zawiera 1543 kalorii, 25g białka, oraz 104g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 4,39 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 83 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś kawałek masła, kilka gałązek tymianku, porów i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: pasty z kurczakiem i porem, Ugotuj książkę: wolno gotowany Por z boczkiem, oraz Ciasto Kokosowe Bez Gotowania.

Instrukcje

1
Ułóż arkusze ciasta francuskiego i rozwałkuj je wzdłuż w długi i wąski pasek. Używając tylnej części noża, zdobądź prostokąt około 1 cala wokół wewnętrznej krawędzi ciasta, jak ramka na zdjęcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
2
Pokrój pory na trzy części i usuń ciemnozielony liść i spód. Dokładnie umyć, następnie dusić do ugotowania w białym winie, maśle, tymianku, soli i pieprzu przez ok. 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Piersi Bażanta Jeśli)Piersi Bażanta Jeśli)
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Świeżo Posiekane Liście Estragonu Do DekoracjiŚwieżo Posiekane Liście Estragonu Do Dekoracji
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
3
Wyjąć z płynu i osuszyć.
4
Umieść je starannie obok siebie w obrębie prostokąta, który utworzyłeś w cieście francuskim.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok1/4 Szklanki Ananasa, Obranego I Pokrojonego W Kostkę O Boku 1/2 Cala (ok
5
Wierzch z kozim serem i umyć zewnętrzne krawędzie lekko ubitym białkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Opcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości TłuszczuOpcjonalnie Lody Waniliowe O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
6
Piec ciasto w piekarniku rozgrzanym do temperatury 204° przez około 25 minut. Krawędź znacznie wzrośnie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn