Ugotuj książkę: brokuły Rabe z Chiles i czosnkiem

Ugotuj książkę: brokuły Rabe z Chiles i czosnkiem
Ugotuj książkę: brokuły Rabe z Chiles i czosnkiem jest jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 przystawka. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 79 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 60 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka płatków pieprzu, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia, ząbek czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest świetny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Orchiette z brokułami Rabe, Podsmażone brokuły Rabe z czosnkiem i Chiles (Rzepak Fritte), oraz Ugotuj książkę: kapusta kokosowa z Chiles i zielonym groszkiem.

Instrukcje

1
Trim brokuły rabe odcinając dno każdej wiązki, a następnie oddzielając liście od łodyg kwiat-szczycie. Zsuń się i wyrzuć cienkie łodygi przymocowane do liści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brokuł RabeBrokuł Rabe
2
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu. Zanurz liście w wrzącej wodzie. Gdy woda powróci do wrzenia, usuń liście z garnka łyżką szczelinową, schłodź je w lodowatej wodzie, a następnie dobrze osusz je w durszlaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
3
Dodaj łodygi do wrzącej wody i gotować, aż prawie miękka, o 2 protokół; następnie wyjąć je z garnka, ostudzić w wodzie z lodem, i dodać je do durszlaka do drenażu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Połączyć pepperoncini, czosnek, i olej w dużej patelni i ogrzać na małym ogniu. Kiedy czosnek zaczyna kolorować, około 2 minut, dodać zarówno brokuły liście rabe i kwiat zwieńczone łodygi do oleju. Delikatnie ogrzać rabe w czosnku wlewu oleju tylko do łodyg są miękkie, o 5 protokół. Wyreguluj przyprawę solą i pieprzem i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej2 łyżki Posiekanej świeżej Włoskiej Pietruszki Płaskolistnej
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Brokuł RabeBrokuł Rabe
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe PlasterkiSłodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)Bita śmietana Lub Lody Waniliowe I Dodatkowe Prażone Orzechy Pekan (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia57
Magazyn