Ugotuj książkę: Boston Butt gotowany jak szynka

Ugotuj książkę: Boston Butt gotowany jak szynka
Ugotuj książkę: Boston Butt gotowane jak szynka może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 13 mówi, że trafiło w sedno. Jeśli masz masło, wermut, sól koszerna i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ugotuj książkę: Boston Cream Pie, Ugotuj książkę: Bostońska fasola "pieczona", oraz Ugotuj książkę: wolno gotowany Por z boczkiem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Mięso opłukać, osuszyć i doprowadzić do temperatury pokojowej. Przyjrzyj się dobrze mięsu, a jeśli nie jest zwarta, a nawet, związać go w zgrabny pakiet za pomocą sznurka kuchennego. Odłóż to na bok. Wybierz pojemnik z pokrywą wystarczająco duży, aby pomieścić wieprzowinę i solankę w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (okołołopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
2
Wymieszaj razem sól koszerną, brązowy cukier, goździki i tylko tyle gorącej wody z kranu, aby rozpuścić sól i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
RamięRamię
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
3
Wlej ten płyn na mięso do pojemnika i dodaj zimną wodę do przykrycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
4
Pozostawić mięso w lodówce przez cały dzień lub przez noc. Gdy będziesz gotowy do gotowania, usuń mięso z solanki, dobrze je opłucz i osusz. Lekko posolić i pieprz mięso i umieścić go na stojaku w patelni, tłuszczu stronie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
5
Roztopić masło na małym ogniu i delikatnie ugotować czosnek, aż będzie pachnący, ale nie zabarwiony.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
6
Wlać to na mięso i pozostawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
7
Rozgrzej piekarnik do 177°. piecz mięso przez 30 minut. Zmniejszyć ogień do300 i rozpocząć fastrygowanie mięsa z wermutu co 20 minut lub tak. Mięso powinno gotować przez co najmniej 20 minut na Funt, około 1 dodatkowej godziny lub do momentu, gdy zarejestruje temperaturę wewnętrzną150 na termometrze natychmiastowego odczytu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WermutWermut
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Pozostawić mięso na co najmniej 15 minut, a następnie pokroić je i podawać z sokami z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Magazyn