Ugotuj książkę: wiejskie frytki

Ugotuj książkę: wiejskie frytki
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać gotować książkę: Wieś frytki spróbować. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 473 kalorie, 15g białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis okładki 35% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. 23 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sól morską, ziemniaki bliss, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap, całe 30 i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Ugotuj książkę: Burger i frytki, Ugotuj książkę: frytki z serem Jalapeño, oraz Ugotuj książkę: Top polędwica ze szpinakiem i domowymi frytkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umyć i wyszorować pod zimną bieżącą wodą. Osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
2
Pocięte na pół wzdłuż, następnie na długie paski o grubości około 1/4 cala.
3
W głębokim garnku lub frytkownicy rozgrzej około 3 cale oleju, aż termometr odczyta 121°. Ułóż metalową tacę lub blachę do pieczenia ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji KanapekOstre Krążki Papryki, Plasterki Papryki Bananowej, Do Dekoracji Kanapek
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Dodaj garść ziemniaków do garnka. Smażyć do miękkości, ale nie mają koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Wyjąć łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6
Osuszyć na papierowych ręcznikach. Powtórz procedurę, aż wszystkie paski zostaną ugotowane. Przechowywać w lodówce do ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
7
Podgrzej olej do temperatury 350 ° F. Ułóż metalową tacę świeżymi ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
8
Dodajemy schłodzone ziemniaki kilka garści na raz do oleju i smażymy na złoty i chrupiący kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
9
Wyjąć łyżką szczelinową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
10
Osuszyć na papierowych ręcznikach. Wymieszać z rozmarynem, tymiankiem i solą, gdy plastry są jeszcze gorące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
11
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia43
Magazyn