Ugotuj książkę: rukola, czosnek i zielona cebula Nadziewane stek

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: rukola, czosnek i zielona cebula Nadziewane stek flanka spróbować. Na 3,28 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 287 kalorii, 37g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka soli, pieprzu, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis od Serious Eats ma 30 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 93%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Bloody Mary Flank Steak, Ugotuj książkę: stek z kminkiem z sosem Chimchurri, oraz Ugotuj książkę: kanapki ze stekiem, pomidorem i cebulą.
Instrukcje
Przygotuj pastę czosnkową: przygotuj pastę czosnkową, rozgniatając ząbki czosnku łyżeczką soli w moździerzu i tłuczku. Jeśli go nie masz, możesz go stworzyć, rozbijając czosnek i sól w filiżance tylną drewnianą łyżką. W przeciwnym razie po prostu posyp czosnek solą i użyj noża, aby ręcznie posiekać go bardzo drobno. W obu przypadkach powinieneś skończyć z mokrą pastą czosnkową.
Przyprawiamy wołowinę, dodajemy dodatki, zwijamy wołowinę z obu stron solą i pieprzem i układamy wzdłuż przed sobą (krótkie boki prostokąta powinny być równoległe do ciebie).
Posmaruj pastą czosnkową po jednej stronie wołowiny i top z rukolą i zieloną cebulą umieszczoną równomiernie na powierzchni mięsa.
Skropić oliwę z oliwek na warzywa i doprawić większą ilością pieprzu.
Zaczynając od krótkiego boku najbliżej ciebie, zacznij zwijać wołowinę szczelnie, uważając, aby trzymać rukolę i zieloną cebulę w bułce. Powinieneś skończyć z ciasno nawiniętym cylindrem steku.
Umieść szew zawijania wołowiny w dół na powierzchni roboczej i wytnij trzy 18-calowe kawałki bawełnianego sznurka kuchennego.
Umieść je kilka centymetrów od siebie pod mięsem i owinąć szczelnie wokół walcowanej wołowiny i związać w węzeł.
Rozgrzej grill do najwyższego ustawienia i zamknij pokrywę. Odczekaj co najmniej 15 minut przed kontynuowaniem. Nasmarować ruszt papierowym ręcznikiem nasączonym olejem roślinnym trzymanym za pomocą długich szczypiec.
Ustaw zwinięte mięso na stronie szwu grillowego w dół i opuść pokrywę. Gotować przez 8 minut na stronę, obracając rolkę dwa razy (przez całkowity czas gotowania 24 minuty), aż temperatura wewnętrzna zarejestruje 125° do 54° dla średnio rzadkich, lub aż osiągnie pożądaną doneness.
Pozostawić mięso na 5 minut na powierzchni roboczej. Następnie odetnij Sznurek i pokrój roladę w plastry o grubości 1 cala i ułóż na półmisku. Jeśli stek nie był wystarczająco długi lub jeśli nie związałeś bułki wystarczająco mocno, może się rozpadać po pokrojeniu. Stek i warzywa nadal będą pyszne i mogą być atrakcyjnie prezentowane obok siebie na półmisku.