Ugotuj książkę: Irish Porter Cake

Ugotuj książkę: Irish Porter Cake
Przepis gotuj książkę: Irish Porter Cake jest gotowy w około 45 minut i zdecydowanie jest doskonałym Wegetariańskie opcja dla miłośników europejskiej żywności. Ten przepis służy 20. Jedna porcja zawiera 229 kalorii, 4G białka, oraz 10 g tłuszczu. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest idealny do dzień św. Patryka. 22 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz masło, wiśnie, rodzynki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Ugotuj książkę: Irlandzkie ciasto jabłkowe, Ugotuj Książkę: Tradycyjny Irlandzki Boczek, Kapusta I Sos Pietruszkowy, oraz Ugotuj książkę: ciasto morelowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. Wyłóż 9-calową okrągłą patelnię z pergaminem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country WomanWzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
2
Roztopić masło, cukier i stout w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
StoutStout
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
3
Dodać skórkę pomarańczową i owoce i obrać ze skórki (z wyjątkiem wiśni). Doprowadzić mieszaninę do wrzenia przez 3 do 4 minut, często mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
4
Zdjąć z ognia i pozostawić do ostygnięcia, aż będzie letni.
5
Mąkę, sodę oczyszczoną i wymieszaną przyprawę przesiać do miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Mieszana PrzyprawaMieszana Przyprawa
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
6
Dodać mieszankę owoców do mąki i dodać wiśnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów2 (3 Uncje) Opakowania Biszkoptów
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego1 łyżka Niesolonego Masła, Roztopionego, Plus 2 łyżki Nieroztopionego
7
Jajka ubić; dodawać stopniowo, równomiernie mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
8
Piec w piekarniku przez około 1 godzinę i 10 minut. Jeśli chcesz, gdy ciasto jest ugotowane, możesz zalać nim 4 łyżki stołowe stout. Przechowywać ciasto przez 2 do 3 dni przed krojeniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
StoutStout
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn