Ugotuj książkę: brokuły i Pesto Tagliatelle
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc daj gotować książkę: brokuły i Pesto Tagliatelle spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.74 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 662 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka bazylii, tagliatelle, pesto i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gotuj książkę Party Planner: Czarny Tagliatelle z Mątwy, Ugotuj książkę: Mostaccioli z pomidorowym Pesto, oraz Ugotuj książkę: pieczone pomidory i Pesto z pestek dyni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki umyć, obrać i pokroić na bardzo cienkie wióry za pomocą obieraczki speed.
Wytnij małe różyczki brokułów z głowy i odłóż je na bok. Połowę cienkiej łodygi wzdłuż, a następnie cienko pokroić. Wybierz liście bazylii i odrzuć łodygi.
Doprowadzić dużą patelnię osolonej wody do wrzenia.
Dodać łodygi tagliatelle i brokułów i gotować zgodnie z instrukcjami opakowania tagliatelle. Dwie minuty przed tagliatelle jest gotowane, dodać brokuły i plastry ziemniaków.
Spuścić wszystko w durszlaku nad dużą miską, rezerwując trochę wody do gotowania i wrócić do patelni. Z grubsza posiekać połowę liści bazylii i dodać do patelni z pesto i połowę parmezanu. Daj to wszystko dobrze wymieszać, a jeśli sos jest zbyt gęsty dla Ciebie, dodać odrobinę wody do gotowania, aby go trochę rozrzedzić.
Podziel makaron między miseczki.
Posypać resztą parmezanu i pozostałymi liśćmi bazylii.
Podawać mu piękny dużą miskę sałatki.