Ugotuj książkę: Angel Biscuits

Ugotuj książkę: Angel Biscuits
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać gotować książkę: Angel herbatniki spróbować. Na 14 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 3G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 30. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz skracanie warzyw, cukier, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Ugotuj książkę: Chipotle Cheddar Biscuits, Ugotuj książkę: Szarlotka z ciasteczkami Cheddar, oraz Ugotuj książkę: ciastka kukurydziane z masłem miodowym.

Instrukcje

1
Drożdże rozpuścić w letniej wodzie w małej misce. Odstawić, aż drożdże będą wyglądały na spienione.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
W dużej misce wymieszać mąkę, cukier i sodę oczyszczoną. Użyj blendera do ciast lub opuszkami palców, aby przeciąć skracanie, aż kawałki będą wielkości grochu. Maślankę wymieszać z rozpuszczonymi drożdżami. Mieszaj do mieszanki mąki za pomocą widelca, tylko do zwilżenia. Część lub całość ciasta można w tym momencie schłodzić. Ciasto jest dobre do tygodnia i faktycznie rozwija więcej smaku w czasie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch FioletowyGroch Fioletowy
Po 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I GoździkachPo 1 Zmielonej Gałce Muszkatołowej, Zielu Angielskim I Goździkach
Szklanki Posiekanych Daktyli (okołoSzklanki Posiekanych Daktyli (około
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sok Z Cytryny, OpcjonalnieSok Z Cytryny, Opcjonalnie
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone3 Słoiki (po 4 Uncje Każdy) Pokrojone W Kostkę Pimientos, Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Kiedy gotowy do pieczenia, lekko płaszcz blachy do pieczenia z nonstick gotowania sprayu i setit bok. Ciasto zagnieść lekko, około sześciu obrotów.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozwałkować na lekko posypanej mąką powierzchni o grubości ½ cala. Wytłocz ciastka 2-calowym kutrem. (Nie przekręcaj noża lub ciastka wzrosną wyższe z jednej strony.) Zbierać, toczyć i kroić resztki. Ułożyć herbatniki bokami dotykającymi przygotowanej blachy do pieczenia. (Pomaga im to wznieść się wyżej i pozostać miękkimi.) Przykryć wilgotnym, niestrzępiącym się ręcznikiem lub plastikową folią, która została lekko pokryta nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
5
Pozostawić herbatniki w ciepłym miejscu, aż do ich podwojenia luzem, około 1 godziny, jeśli w temperaturze pokojowej lub 1½ godziny, jeśli ciasto zostało schłodzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Rozgrzej piekarnik do 425ºf.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Piec, aż ciastka są lekko rumiane, o 15 do 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu4-1/2 łyżeczki Startego Parmezanu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Blaty posmarować roztopionym masłem i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)2 Szklanki Posiekanych Orzechów Pekan (opcjonalnie)
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia1
Magazyn