Udka z kurczaka z tymiankiem i cytryną
Udka z kurczaka z tymiankiem i cytryną to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 250 kalorii, 33g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką oliwę z oliwek, miód, sok z cytryny i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Udka z kurczaka w / tymianek i cytryna, Grzybowo-Tymiankowe Risotto Z Udami Kurczaka, oraz Pieczone udka z kurczaka z kompot wiśniowo-tymiankowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść pierwsze 5 składników w dużej plastikowej torbie na suwak.
Dodaj kurczaka; seal worek. Chill 2 godziny, obracając od czasu do czasu.
Przygotować grill lub brojlerów.
Wyjąć kurczaka z worka; wyrzucić marynatę.
Kurczaka posypać solą i pieprzem.
Umieść kurczaka na grillu lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; gotować 5 minut z każdej strony lub aż kurczak zostanie wykonany.