Udka Z Kurczaka W Curry
Curry udka z kurczaka to bezglutenowe przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 111 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Na 64 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, imbir, miód, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 18%, co jest raczej złe. Spróbuj Udka Z Kurczaka W Curry 3-Składnikowe, Udka z kurczaka w curry z grzankami maślanymi, oraz Curry Żurawinowo-Pomarańczowe Udka Z Indyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w średniej misce, mieszając trzepaczką.
Wlać do dużej plastikowej torebki z zamkiem błyskawicznym; dodać kurczaka. Uszczelnić worek i marynować w lodówce 8 godzin, obracając worek od czasu do czasu.
Wyjmij kurczaka z worka, odrzucając marynatę.
Kurczaka posypać solą, a kurczaka i cebulę zalać sprayem do gotowania.
Umieść na stojaku grillowym pokrytym sprayem do gotowania; gotuj 6 minut z każdej strony lub aż kurczak zostanie wykonany.
Kurczaka i cebulę wyjąć z grilla; pokroić w plastry cebuli na pół i oddzielić w paski.
Połączyć sok z cytryny, olej, i kolendry w średniej misce.
Dodać paski cebuli; dobrze wrzucić. Łyżka mieszanki cebuli na półmisku. Wierzch z kurczakiem.