Udka Z Kurczaka Niespodzianka
Need a danie główne bezglutenowe? Udka z kurczaka niespodzianka może być niesamowity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 377 kalorii, 34g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,47 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pod ręką cebulę, czosnek, ser szwajcarski i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kurczak Niespodzianka, Sałatka Z Kurczakiem Niespodzianka, oraz General Mapache Chicken Surprise dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Rozgrzać oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać Kabaczek, bakłażan, grzyby, cebula i czosnek. Gotować i mieszać przez około 5 protokół, aż lekko rumiane.
Przenieść do naczynia do pieczenia 9x13 cali.
W średniej misce wymieszaj skondensowaną zupę, rosół z kurczaka, sól czosnkową i pieprz.
Połowę tej mieszanki zalać warzywami.
Udka z kurczaka ułożyć na wierzchu warzyw i posypać serem szwajcarskim.
Resztę zupy wylać na wszystko.
Piec przez 45 minut w nagrzanym piekarniku lub do momentu, aż kurczak się ugotuje i soki wyjdą z piekarnika.