Tłuszcz ziemniaczany, Pasternak i Gorgonzola
Ziemniaki, Pasternak i zacieru Gorgonzola może być tylko przystawka szukasz. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 143 kalorie, 5G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz czosnek, masło, odparowane mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Podobne przepisy to Pasternak I Zaciery Ziemniaczane, Przepis na Mash ziemniaczano-pasternakowy, oraz Zacieru Selerowego I Pasternakowego.
Instrukcje
W dużym rondlu umieść ziemniaki i pasternak; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, przykryć, i gotować 13 minut lub aż warzywa będą miękkie.
Odcedzić i umieścić w dużej misce.
Dodaj mleko i pozostałe składniki do mieszanki ziemniaków w misce. Ubić mikserem ze średnią prędkością do uzyskania gładkości.