Twin Stars
Twin Stars wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 74 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten wegetariański przepis służy 65 i kosztuje 12 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś masło, białko jaja, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Podobne przepisy to Bliźniak Pissaladières, Twin Cities Dogs, oraz Churchill Downs Twin Spires Sundaes.
Instrukcje
W robocie kuchennym lub misce wirować lub mieszać mąkę, cukier i sól, aby wymieszać.
Dodać masło; wirować lub pokroić blenderem do ciasta, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
W innej misce, ubić jajko, wanilia, skórka cytryny, i sok z cytryny, aby zmiksować.
Dodaj do mieszanki mąki w robocie kuchennym lub misce; wirować lub mieszać, aż ciasto utworzy kulkę.
Ciasto podzielić na trzy części.
Zwiń każdą porcję, między arkuszami woskowanego papieru lub pergaminu do gotowania, na okrągłą grubość 1/8 cala. Stos i zamrozić rund do twardego, o 30 minut (lub schłodzić przez około 2 godziny).
Wycinaj kształty za pomocą mąki, 2-calowego, 5-punktowego noża gwiazdkowego. Ciasteczka przestrzeń 1/2 cala od siebie na masle lub gotowania pergaminu pokryte 12-przez 15-calowe blachy do pieczenia.
Piec ciasteczka w piekarniku 325 do bladego złota na końcówkach, 8 do 10 minut.
Przenieść do stojaków do ostygnięcia. Zmniejsz temperaturę pieca do 15
W 1-quart patelni na średnim ogniu, mieszać dżem, aż się stopi. Przepchnij przez drobny sitko, wyrzuć pozostałości i wróć płyn do patelni. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować przez 2 protokół zagęścić, mieszając od czasu do czasu.
Ostudzić tylko do ciepłego w dotyku, 7 do 8 minut. W międzyczasie, w misce, wymieszać 1/2 szklanki plus 2 łyżeczki cukru pudru i 4 łyżeczki wody, aż będzie gładka.
Posmaruj ciasteczka dżemem, a następnie ułóż je nieco od siebie na 12-na 15-calowych blachach do pieczenia. Czystym pędzlem do ciast pomaluj każde ciastko cienką warstwą glazury z cukru pudru, aby całkowicie pokryć dżem (zaczynając od ciastek pokrytych najwcześniej dżemem).
Piec ciasteczka, aż glazura jest ustawiona i suche, 15 do 18 minut.
Przenieść do stojaków do ostygnięcia.
W małej misce wymieszaj pozostałą 1/2 szklanki cukru pudru i białka jajka, aż będzie gładka. Aby zebrać ciastka, łyżka kropki (1/8 łyżeczki) mieszanki cukru pudru w środku jednego ciastka, następnie delikatnie nacisnąć kolejne ciastko na górze, z przesuniętymi punktami gwiazdek.
Pozostaw ciasteczka do momentu ustawienia oblodzenia, około 1 godziny.
Podawać, przechowywać hermetycznie do 2 dni lub zamrażać.