Twaróg rabarbarowy
Twaróg rabarbarowy wymaga mniej więcej 35 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 132 kalorie, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 35 centów za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 198 smakoszy i kucharzy. Wielu ludziom spodobała się ta przystawka. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka wymuszonego rabarbaru, jajek, cukru i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i lacto ovo Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Twaróg Rabarbarowy, Ciasto rabarbarowo - cytrynowe, oraz Wyznanie # 66: właśnie próbowałem rabarbaru ... rabarbar truskawkowy kruszy.
Instrukcje
Umieść rabarbar w blenderze lub robocie kuchennym i whizz aż tak dobrze, jak pójdzie. Ustaw sito nad miską i włóż rabarbar, przesuwając miąższ drewnianą łyżką, aby uzyskać jak najwięcej soku.
Dodaj jajka, masło, mąkę kukurydzianą, cukier i 250 ml soku z rabarbaru (zachowaj resztę) na patelnię i ustaw na bardzo małym ogniu.
Ubijać, aż masło stopi się, następnie za pomocą drewnianej łyżki stale mieszać, aż twaróg zgęstnieje do konsystencji nieco grubszej niż krem. Nie daj się pokusić, aby zwiększyć ciepło, aby przyspieszyć proces, jak jajka będą zsiadać; upewnij się, że mieszasz tuż przy krawędzi, zbyt, jak to jest, gdzie może złapać pierwszy.
Przesiać twaróg do czystej miski, aby pozbyć się jajecznych kawałków, które mogły być zsiadłe. Wymieszaj 100 ml więcej soku reserved i odrobinę Grenadyny, jeśli chcesz, aby twarog był nieco różowawy, przed schłodzeniem. Gdy ostygnie, do smaku dodać odrobinę więcej soku z rabarbaru, jeśli wymaga ostrzenia, następnie łyżkę do słoików. Twaróg będzie przechowywany w lodówce do tygodnia. Jedz na bułeczki, crumpets lub gorące tosty z masłem, lub dollop do słodkich skrzyń ciasta, aby mini twarogowe tarty.