Twarożkowe Brownies
Twarożkowe Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Mieszanka oryginalnej mieszanki najwyższej jakości brownie, twarogu, półsłodkich chipsów czekoladowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Twarożkowe Brownies, Twarożkowe Brownies, oraz Twarożkowe Brownies.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350ºF (325ºf dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 9-calowej kwadratowej patelni ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W małej misce, beat napełniania składników z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładkie. Odstawić.
Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu.
Rozłóż 3/4 ciasta brownie na patelni. Łyżka napełniania łyżkami stołowymi równomiernie na ciasto brownie. Łyżka pozostałe ciasto brownie nad nadzieniem.
Przeciąć mieszaninę nożem kilka razy, aby uzyskać marmurkowy wzór.
Posypać kawałkami czekolady.
Piec 40 do 44 minut lub aż wykałaczka włożona w brownie 1 cal od strony patelni wychodzi prawie czyste. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. W przypadku 16 ciastek pokrój w 4 rzędy po 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.