Twarożkowe Brownies

Twarożkowe Brownies
Twarożkowe Brownies może być tylko Amerykański przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 199 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 25 minut. Mieszanka oryginalnej mieszanki najwyższej jakości brownie, twarogu, półsłodkich chipsów czekoladowych i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Twarożkowe Brownies, Twarożkowe Brownies, oraz Twarożkowe Brownies.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF (325ºf dla ciemnej lub nieprzywierającej patelni). Nasmaruj dno tylko 9-calowej kwadratowej patelni ze skracaniem lub sprayem do gotowania. W małej misce, beat napełniania składników z mikserem elektrycznym na niskiej prędkości, aż gładkie. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
Dodać ciasto brownie zgodnie z zaleceniami na polu.
3
Rozłóż 3/4 ciasta brownie na patelni. Łyżka napełniania łyżkami stołowymi równomiernie na ciasto brownie. Łyżka pozostałe ciasto brownie nad nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Przeciąć mieszaninę nożem kilka razy, aby uzyskać marmurkowy wzór.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
5
Posypać kawałkami czekolady.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
6
Piec 40 do 44 minut lub aż wykałaczka włożona w brownie 1 cal od strony patelni wychodzi prawie czyste. Schłodzić całkowicie, około 1,5 godziny. W przypadku 16 ciastek pokrój w 4 rzędy po 4 rzędy. Przechowywać w lodówce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 25 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia0
Magazyn