Tuńczyk Żółtopłetwy Wasabi

Wasabi Yellowfin Tunan jest bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 43g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 233 kalorie. Na 5,33 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz filety z tuńczyka żółtopłetwego, pastę wasabi, ocet ryżowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 74%, co jest solidne. Podobne przepisy to Burger z tuńczyka żółtopłetwego z japońskim ogórkiem i Wasabi Aioli, Kanapka Z Sałatką Z Tuńczyka Żółtopłetwego, oraz Tuńczyk żółtopłetwy z szalotkami i imbirem.
Instrukcje
W małej miseczce wymieszać majonez, pastę wasabi, 5-przyprawowy proszek i 1 łyżkę sosu sojowego.
Ułóż filety z tuńczyka w szklanym naczyniu do pieczenia.
Na tuńczyka wlać ocet ryżowy i 1 łyżkę sosu sojowego.
Rozprowadzić mieszankę majonezu równomiernie po obu stronach każdego kawałka ryby. Przykryć naczynie i przechowywać w lodówce 15 do 30 protokół.
Przygotuj patelnię za pomocą sprayu do gotowania i umieść na średnim ogniu.
Posypać nasiona sezamu równomiernie po obu stronach filetów.
Połóż tuńczyka delikatnie na patelni. Grilluj do pożądanego poziomu doneness, około 2 minut na stronę dla średnio rzadkich.