Tuńczyk zapiekany z cebulowo-sojowym winegretem

Pan-Seared Tuńczyk z cebulowo-sojowy Vinaigrette może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Na 6,61 zł / porcja, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 323 kalorie, 42g białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, sól, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć ocet ryżowy, można śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Steki z tuńczyka zapiekane w sosie pomidorowo-szpinakowym, Zapiekany Tuńczyk z winegretem pomarańczowym, oraz Zapiekany Tuńczyk z pomidorowo-cytrynowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w małej misce. Dobrze wymieszać i odstawić.
Połączyć marchew, seler i ogórek w misce, i dobrze wrzucić.
Posmarować tuńczykiem olejem i posypać solą i pieprzem.
Umieść dużą patelnię nonstick na średnim ogniu do gorąca.
Dodaj tuńczyka i gotować 3 minuty z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Wyjąć z patelni i ostudzić.
Tuńczyka pokroić po przekątnej na cienkie plastry.
Ułóż 1 1/2 szklanki mieszanki marchwi na każdym z 4 talerzy; top z plasterkami tuńczyka.
Mżawka 2 łyżki winegret na każdej porcji.
Dekoruj plastrami czerwonej cebuli, liśćmi selera i plastrami cytryny, w razie potrzeby.