Tuńczyk Z Tapenadą
Tuńczyk z Tapenadą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 6 i kosztuje $7.06 za porcję. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 40g białka, oraz 9g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pimiento, pieprz, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby użyć pieprzu można śledzić to danie główne z Łatwy Deser Miętowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 87%. Podobne przepisy to Tapenada Z Tuńczyka, Crostini z Tapenadą z tuńczyka, oraz Burgery z tuńczykiem z Tapenadą.
Instrukcje
Połącz pierwsze 5 składników w robocie kuchennym. Puls 5 razy lub do drobno posiekane, skrobanie w dół boki miski, jeśli to konieczne.
Przełożyć do małej miski i odstawić.
Tuńczyka posypać równomiernie solą i pieprzem.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Umieść rybę na stojaku; grill, przykryty, 4 do 6 minut z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować podczas testowania widelcem.
Dekoruj klinami cytryny i gałązkami rozmarynu, w razie potrzeby.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Tunan w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Pinot Noir i różowym winem. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Wild & Wilder ekshibicjonisty Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 gwiazdek i cena około 19 dolarów za butelkę.
![Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot]()
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.