Tuńczyk Oregon Topi Się
Topienie tuńczyka w Oregonie może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 646 kalorii, 40g białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 2,04 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Jeśli masz oliwę z oliwek, bazylię, masło i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Tuńczyk Oregon Topi Się, Sałatka z tuńczyka Bunk ' s Oregon Albacore, oraz Tuńczyk Topi Się.
Instrukcje
W średniej misce wymieszaj tuńczyka z cebulą, oliwą z oliwek, octem, bazylią i pokruszoną czerwoną papryką. Doprawić solą i pieprzem.
Rozgrzej prasę panini lub patelnię.
Pokrojone boki roladek rozłóż musztardą i majonezem, a każdą roladę na pół posmaruj plasterkiem sera.
Sałatkę z tuńczyka rozłóż na dnie i przykryj ogórkami. Zamknąć kanapki i rozprowadzić na zewnątrz bułki z masłem.
Dodaj kanapki do prasy i gotować na umiarkowanym ogniu, aż ser topi się, o 6 protokół.
Kanapki pokroić na pół i podawać.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Darioush Signature Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 69 dolarów za butelkę.
![Darioush Signature Merlot]()
Darioush Signature Merlot
Umiarkowany sezon wegetacyjny 2008 przyniósł niewielkie ilości dojrzałego, wysoko skoncentrowanego Merlota. Powstałe wino oferuje profil gęstych, wyrazistych ciemnych owoców-czarnej maliny, wiśni i suszonych fig wspartych ciasnym rdzeniem ciemnego kakao, lukrecji i coli. Słodkie, soczyste taniny dodają teksturalnej złożoności, a piękne, długie wykończenie odsłania nuty rozmarynu, cynamonu i krakersa graham. Mieszanka: 90% Merlot, 5% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc