Tuńczyk Grillowany z cytryną i tymiankiem
Grillowany Tuńczyk z cytryną i tymiankiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $5.28 za porcję. Jedna porcja zawiera 310 kalorii, 42g białka, oraz 14g tłuszczu. 12 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Mieszanka skórki cytryny, tymianek, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Burgery Z Tuńczykiem Cytrynowo-Tymiankowym, Oliwa z oliwek gotowana Tunan z tymiankiem, cytryną i szalotką, oraz Szparagi grillowane z cytryną i tymiankiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść steki z tuńczyka w plastikowej torbie do przechowywania żywności.
Dodać wszystkie pozostałe składniki. Uszczelnij torbę; Obróć, aby dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce co najmniej 30 minut.
Umieść tuńczyka na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli; wyrzucić marynatę. Gotować 6 do 7 minut lub aż ryba będzie jędrna, ale nadal różowy wewnątrz i płatki łatwo widelcem, obracając raz.