Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj specjału z tuńczykiem. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 971 kalorii, 49g białka, oraz 42g tłuszczu na porcję. Na 2,68 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 2. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Mieszanka zielonej cebuli, majonezu, ścinanych migdałów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać śliwkowe migdały, możesz podążać za tym daniem głównym z Mus Czekoladowy Z Awokado jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Lakeside Special: Tunan on Wheat, Moja Specjalna Chrupiąca Pieczona Ryba, oraz Becky ' s Quick & Easy Special stove top zapiekanka z tuńczykiem.
Instrukcje
1
W misce połącz tuńczyka, groszek, seler i cebulę. W innej misce, połączyć majonez, sok z cytryny, sos sojowy, curry i czosnek w proszku; mieszać do mieszaniny tuńczyka. wymieszać z migdałami; top z makaronem.
Tuńczyk świetnie komponuje się z Merlotem, Pinot Noir i winem różowym. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Francis Ford Coppola Diamentowa Kolekcja Merlot z 4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.