Tuńczyk Balsamiczny Szkliwiony
Balsamiczny-przeszklony Tunan to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 6,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 271 kalorii, 40g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, ocet balsamiczny, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Steki Z Tuńczyka Glazurowane Balsamicznie, Balsamiczne Glazurowane Steki Z Tuńczyka, oraz Balsamiczna Sałatka Z Tuńczyka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść patelnię grillową pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Posypać rybą pieprzem i solą.
Umieść rybę na patelni grillowej; gotuj 3 minuty z każdej strony, aż średnio Rzadki lub pożądany stopień doneness.
Połącz bulion, ocet, cukier, sos sojowy i skrobię kukurydzianą w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając. Łyżka glazury nad rybą; wierzch z zieloną cebulą.