Tuńczyk Balsamiczny Szkliwiony

Tuńczyk Balsamiczny Szkliwiony
Balsamiczny-przeszklony Tunan to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Na 6,01 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 271 kalorii, 40g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz sos sojowy, ocet balsamiczny, bulion z kurczaka o mniejszej zawartości sodu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest świetny. Spróbuj Steki Z Tuńczyka Glazurowane Balsamicznie, Balsamiczne Glazurowane Steki Z Tuńczyka, oraz Balsamiczna Sałatka Z Tuńczyka dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść patelnię grillową pokrytą sprayem do gotowania na średnim ogniu do nagrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
2
Posypać rybą pieprzem i solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
RybyRyby
SólSól
3
Umieść rybę na patelni grillowej; gotuj 3 minuty z każdej strony, aż średnio Rzadki lub pożądany stopień doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
4
Zdjąć z ognia.
5
Połącz bulion, ocet, cukier, sos sojowy i skrobię kukurydzianą w małym rondlu. Doprowadzić do wrzenia; gotować 1 minutę, stale mieszając. Łyżka glazury nad rybą; wierzch z zieloną cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
Sos SojowySos Sojowy
OcetOcet
BulionBulion
GlazuraGlazura
CukierCukier
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem

Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane

Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Możesz spróbować Matanzas Creek Alexander Valley Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Matanzas Creek Alexander Valley Merlot
Średni fioletowy kolor. Smaki śliwki satsuma, malin pokrytych ciemną czekoladą i aromatów ziela angielskiego przede wszystkim. Na podniebieniu jest to klasyczny Merlot o dobrej koncentracji. Jest pikantny i średnio treściwy z aksamitnymi taninami. Domowa tarta wiśniowa i aromaty drewna sandałowego są łatwo wyczuwalne podczas degustacji.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia100
Magazyn